Πολεμική Αεροπορία: Προσλήψεις για Οπλίτες Βραχείας Ανακατάταξης

Πολεμική Αεροπορία: Νέες θέσεις οπλιτών – Προθεσμία έως τις 23 Νοεμβρίου 2021

Με απόφαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών και του ΣΑΓΕ, εγκρίθηκε για το έτος 2021 η ανακατάταξη ή επανακατάταξη δεκαπέντε οπλιτών και εφέδρων στην Πολεμική Αεροπορία συγκεκριμένων ειδικοτήτων για περίοδο τριών ετών, με δυνατότητα παράτασης εφάπαξ για επιπλέον τρία έτη.

Οι ενδιαφερόμενοι οπλίτες ή έφεδροι, που πληρούν τα απαιτούμενα προσόντα και που τους έχει απονεμηθεί μία εκ των συγκεκριμένων ειδικοτήτων, πρέπει να υποβάλουν για την ανακατάταξη ή επανακατάταξή τους αντίστοιχα, τα απαραίτητα δικαιολογητικά έως τις 23 Νοεμβρίου 2021 (όσα υποβληθούν μετά από αυτήν την ημερομηνία θα απορρίπτονται ως εκπρόθεσμα).

Τα δικαιολογητικά υποβάλλουν:

  • α. Οι οπλίτες, στις μονάδες που υπηρετούν, εφόσον μέχρι την 23η Νοεμβρίου 2021 διανύεται το τελευταίο τετράμηνο των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων και
  • β. Οι έφεδροι, στις στρατολογικές υπηρεσίες (ΣΥ), στις οποίες υπάγονται ή στις πλησιέστερες στον τόπο διαμονής τους εφόσον δεν έχουν παρέλθει πέντε έτη από την ημερομηνία της οριστικής τους απόλυσης από τις Ένοπλες Δυνάμεις κατά την ημερομηνία κατάθεσης των δικαιολογητικών τους.

Δείτε τις ειδικότητες:

  • ΚΟΥΡΕΑΣ 2
  • ΝΟΣΟΚΟΜΟΣ 3
  • ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ 3
  • ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ 7

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ