Marilyn Manson: Ο εκκεντρικός ροκ τραγουδιστής ήταν πράγματι ένα τέρας


Συγκλονιστικές αποκαλύψεις ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για τον Marilyn Manson. Ο εκκεντρικός τραγουδιστής ανέκαθεν προκαλούσε με την εμφάνισή του. Οι περισσότεροι όμως θαυμαστές του πίστευαν πως όλα αυτά ήταν απλά ένα σόου. Μια περσόνα που είχε πλάσει, έτσι ώστε να προσελκύσει την προσοχή του κοινού. Όμως αποδεικνύεται μέσα από μία έρευνα 9 μηνών που διεξήγαγε το Rolling Stone ότι αυτό που έδειχνε προς τα έξω αντανακλούσε κατά πολύ και την προσωπικότητά του. Κατηγορούμενος για σεξουαλικά εγκλήματα, βασανισμούς και trafficking, ο Μέριλιν Μάνσον είχε μια τεράστια εμμονή με τις γυναίκες που έβγαινε.

Οι σοκαριστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως

Ο 52χρονος τραγουδιστής είχε μετατρέψει το μουσικό στούντιο του διαμερίσματός του στο Χόλιγουντ σε έναν θάλαμο βασανιστηρίων που το ονόμαζε “Δωμάτιο των Κακών Κοριτσιών”. Εκεί φέρεται να εξόριζε τις φίλες του και τις τιμωρούσε για ώρες. Η πρώην βοηθός του Marilyn Manson, Άσλεϊ Γουόλτερς, η οποία τον μήνυσε για σεξουαλική επίθεση και κακοποίηση, ισχυρίστηκε ότι ο τραγουδιστής πάντα αστειευόταν και καυχιόταν για το δωμάτιο. Και ο ίδιος ο Manson είχε επιβεβαιώσει την ύπαρξη ενός τέτοιου δωματίου: “Αν κάποιος είναι κακός, μπορώ να τον κλειδώσω σε αυτό και είναι ηχομονωμένο”, είχε δηλώσει σε συνέντευξη το 2012. Η πρώην φίλη του Μάνσον, Άσλεϊ Μόργκαν Σμιθλίν, κατηγόρησε τον τραγουδιστή ροκ ότι τη βίασε και την κακοποίησε κατά τη διάρκεια της διετούς σχέσης τους.

Ενδεικτικό της ψυχικής διαταραχής του σταρ είναι πως πάνω από το κρεβάτι του υπήρχε πίνακας που έγραφε AIDS. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ντεκόρ ήταν ολόμαυρο και ο θερμοστάτης διατηρούνταν πάντα κάτω από τους 65 βαθμούς. Διαφορετικά ο Manson φέρεται να έριχνε εκρήξεις θυμού. Από τις αρχές του 2021, τουλάχιστον 15 γυναίκες – συμπεριλαμβανομένης της ηθοποιού του “Game of Thrones” Esmé Bianco – έχουν κατηγορήσει τον τραγουδιστή για διάφορα επίπεδα σεξουαλικής, ψυχολογικής και σωματικής κακοποίησης. Ο Μάνσον αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες. Ο δικηγόρος του, Χάουαρντ Κινγκ, είπε στο Page Six τον Απρίλιο ότι οι ισχυρισμοί του Bianco «είναι αποδεδειγμένα ψευδείς».

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ