Μέριλιν Μάνσον: Αίμα, σβάστικες και περιοδικά πορνό στο διαμέρισμα του – Φρικιαστικές καταγγελίες


Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για τον Μέριλιν Μάνσον μετά τα από έρευνα του περιοδικού Rolling Stone.

Άνθρωποι που επισκέφθηκαν στο παρελθόν το διαμέρισμα του διάσημου ροκ σταρ, το χαρακτηρίζουν ως «μαύρο ψυγείο», αφού ο εκκεντρικός τραγουδιστής δεν επιτρέπει η θερμοκρασία στον χώρο του να ξεπερνά τους 15 βαθμούς Κελσίου.

Στην έρευνα-κόλαφο του αμερικανικού περιοδικού Rolling Stone δημοσιεύονται 55 συνεντεύξεις, για τον τραγουδιστή που έχει κατηγορηθεί από πολλές γυναίκες για σεξουαλική κακοποίηση.

Αποτροπιασμό προκαλούν οι καταγγελίες πως ο τραγουδιστής «αστειευόταν για τον βιασμό όλη την ώρα», ενώ «του άρεσε η ιδέα του βιασμού ειδικά έτσι όπως απεικονιζόταν σε ταινίες».

Παράλληλα, ανατριχιαστικές είναι και οι αναφορές στο «Bad Girls Room», δηλαδή έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο με ηχομόνωση, όπου ο περφόρμερ βασάνιζε γυναίκες ψυχολογικά.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο τραγουδιστής χρησιμοποιούσε αυτόν τον χώρο, ώστε να «εξορίζει» γυναίκες, να τις κρατάει επί ώρες αιχμάλωτες προκειμένου να τις τιμωρήσει για τα παραμικρά «παραπτώματα» και να τις βασανίζει.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ το υπόλοιπο διαμέρισμα του Μάνσον ήταν διακοσμημένο με αίμα, σβάστικες και κομμένες φωτογραφίες από πορνοπεριοδικά, ενώ πάνω από το κρεβάτι του υπήρχε το μήνυμα «AIDS», γραμμένο με σπρέι.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ