ΣΥΡΙΖΑ: Σκληρή απάντηση ετοιμάζει ο Τσίπρας στο διάγγελμα Μητσοτάκη


Ο Αλέξης Τσίπρας θα απαντήσει στο διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη

Αποφασισμένος να ανεβάσει κατακόρυφα τους τόνους της αντιπαράθεσης με τη κυβέρνηση για το θέμα της πανδημίας, είναι ο Αλέξης Τσίπρας, που προετοιμάζει σκληρή απάντηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, με δήλωση του στον Τύπο, αμέσως μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού.

«Μετά από τόσα διαγγέλματα αυτοθαυμασμού, με πανηγυρικούς για τη νίκη επί της πανδημίας και για το τελευταίο μίλι, αύριο ακόμη μια παράσταση, με 17.000 νεκρούς και το ΕΣΥ διαλυμένο. Ως εδώ όμως η κοροϊδία. Αμέσως μετά, θα κάνω δημόσια δήλωση σε όλα τα ΜΜΕ», ήταν το μήνυμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα. Εδώ και εβδομάδες ο Αλέξης Τσίπρας έκρουε προς το Μέγαρο Μαξίμου τον κώδωνα του κινδύνου για την εξέλιξη της πανδημίας, υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση έχει πετάξει «λευκή πετσέτα», έχοντας κηρύξει μονομερώς το τέλος του κορονοϊού.

Επίσης, με επίκαιρη ερώτηση του προς τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζητάει απαντήσεις για το τι πάει τόσο λάθος και η Ελλάδα καταγράφει πολύ περισσότερους θανάτους ανά εκατομμύριο τις τελευταίες εβδομάδες, σε σχέση με τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ