Γιορτή Ενόπλων Δυνάμεων: Η Αθήνα στα γαλανόλευκα! Σημαίες παντού, σποτ στα ΜΜΜ, φωταγώγηση κτηρίων


Ένοπλες Δυνάμεις: Βίντεο σε τηλεοπτικά κανάλια και στάσεις Μέσων Μεταφοράς – Μηνύματα και αφίσες στις ηλεκτρονικές πινακίδες των λεωφόρων της Αθήνας.

Την ευγνωμοσύνη και την τιμή που τους αρμόζει θα λάβουν οι Ένοπλες Δυνάμεις τις επόμενες ημέρες, ενόψει του εορτασμού τους στις 21 Νοεμβρίου, ημέρα των Εισοδίων της Θεοτόκου.

Είναι ένα μεγάλο «ευχαριστώ» από όλους εμας προς τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που μας κάνουν υπερήφανους, ενισχύοντας παράλληλα το αίσθημα ασφάλειας. Είναι αυτοί που υπερασπίζονται καθημερινά την εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας μας και παράλληλα σε καιρό ειρήνης, υπηρετούν το κοινωνικό σύνολο προσφέροντας πολύτιμη και πολυδιάστατη βοήθεια στην Πολιτεία, όποτε κι αν απαιτηθεί.

Η φετινή γιορτή θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι αναβαθμισμένη, με την κυβέρνηση να αποφασίζει γενικό σημαιοστολισμό στην πόλη των Αθηνών, φωταγώγηση όλων των καταστημάτων του Δημοσίου, των ΟΤΑ, καθώς και των καταστημάτων των ΝΠΔΔ και των τραπεζών. Ανάλογος σημαιοστολισμός και φωταγώγηση κτηρίων αναμένεται και άλλες πόλεις της χώρας.

Παράλληλα, από τις 18 έως τις 21 Νοεμβρίου θα προβάλλεται στα τηλεοπτικά κανάλια και στα video wall του Μετρό, του ΗΣΑΠ και του Τραμ το επίσημο σποτ για τη γιορτή των Ενόπλων Δυνάμεων, με εικόνες από το ένδοξο παρελθόν αλλά και από τις σημερινές δράσεις των τριών Κλάδων, σε κάθε πεδίο.

Επίσης, στις 20 και 21 Νοεμβρίου, στις ηλεκτρονικές πινακίδες των κεντρικών λεωφόρων της Αθήνας θα προβάλλεται μήνυμα για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων και η αφίσα του εορτασμού σε ψηφιακή μορφή. Τις ίδιες ημέρες θα φωταγωγηθεί το κτήριο του ελληνικού «Πενταγώνου» στη λεωφόρο Μεσογείων, με την ελληνική σημαία.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ