Θρίλερ δίχως τέλος με το μονοκινητήριο αεροσκάφος: Με drone ψάχνουν τον 62χρονο πιλότο


Κανένα ίχνος του μονοκινητήριου αεροσκάφους δεν έχει βρεθεί και η αγωνία για τον 62χρονο πιλότο κορυφώνεται.

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό μικρού αεροσκάφους στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Θεσσαλίας. Επιχειρούν 19 πυροσβέστες με 9 οχήματα, drone και εθελοντές. Ο 62χρονος από τη Δράμα είχε πετάξει με το μονοκινητήριο του μέχρι τη Θήβα για να μεταβεί στην Αθήνα προκειμένου να συμμετάσχει στον Μαραθώνιο.

Ωστόσο, στην επιστροφή το αεροσκάφος του εξαφανίστηκε, με την κόρη του να απευθύνει αγωνιώδη έκκληση για βοήθεια μέσω Facebook. «Δηλώσαμε την εξαφάνιση για να ενεργοποιηθούν, τάχα ψάχνουν, ξέρω και γω;» δήλωσε με απόγνωση στο Mega την Τετάρτη η σύζυγος του πιλότου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa το τελευταίο του στίγμα προέρχεται από το κινητό του τηλέφωνο έχοντας εντοπιστεί στην περιοχή της Χάλκης στη Λάρισα. Μαρτυρία στο ίδιο μέσο από κάτοικο του χωριού Σκήτη του Δήμου Αγιάς, αναφέρει πως είδε ένα αεροσκάφος το οποίο με τις περιγραφές που άκουσε ταιριάζει με αυτό που εθεάθη πάνω από το χωριό του νομού Λάρισας. Συγκεκριμένα η κάτοικος της Σκήτης μας ανέφερε: «Χθες το απόγευμα γύρω στις 5.10 μ.μ. ενώ βρισκόμουν στη κουζίνα του σπιτιού μου στην Σκήτη, άκουσα έναν μεγάλο θόρυβο από αεροπλάνο, κάτι που είναι συνηθισμένο για εμάς, καθώς περνούν συχνά αεροσκάφη, όμως αυτή την φορά ο θόρυβος ήταν εκκωφαντικός και περίεργος. Κοίταξα αμέσως έξω από τα μεγάλα παράθυρα του σπιτιού μου και είδα ένα αεροσκάφος διαφορετικό από αυτά που έβλεπα συνήθως, να πετάει πολύ χαμηλά, φοβηθήκαμε με τον σύζυγό μου να μην πέσει. Τελικά χάθηκε πετώντας χαμηλά πίσω από το Μαυροβούνι, όπως λέγεται εδώ το βουνό».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ