Σασμός 18/11: Τι θα συμβεί στο αποψινό επεισόδιο της αγαπημένης μας σειράς; [trailer]


Συγκλονιστικές εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά “Σασμός” απόψε στις 21:00 από την τηλεόραση του Alpha TV. Η Καλλιόπη έχει ήδη μάθει για τον Μαθιό και την Βασιλική και προσπαθεί να αντεπεξέλθει όσο καλύτερα μπορεί. Ωστόσο, οι ερωτήσεις τριβελίζουν το μυαλό της. Μήπως ο γιος της εμπλέκεται κάπως στον φόνο του Στεφανή; Την ίδια στιγμή, την επισκέπτεται και πάλι η Ανθούλα για να την βασανίσει μέσα στις σκέψεις της. Ένας ακόμη απαγορευμένος έρωτας έχει ανθίσει και η Καλλιόπη πρέπει να ζήσει με αυτό. Ακόμη μάλιστα δε γνωρίζει ότι υπάρχει και άλλος ένας έρωτας, ο οποίος πρόκειται να συνταράξει συθέμελα το ορεινό χωριό του Ρεθύμνου.

Σασμός 18/11: Τι θα δούμε στο 45ο επεισόδιο της σειράς απόψε

Ο παπάς προσπαθεί να ψαρέψει τον Αντώνη σχετικά με τη δολοφονία του Στεφανή. Όμως εκείνος αρχίζει να ψυλλιάζεται πως ο παπάς γνωρίζει περισσότερα από όσα θέλει να του εκμυστηρευτεί. Η Βασιλική είναι ανάστατη μετά την επίσκεψη της Καλλιόπης και δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί. Βλέποντάς την σε αυτή την κατάσταση, ο Νικηφόρος λογικό είναι να αρχίσει να ανησυχεί. Τι είναι εκείνο που την έχει κάνει τόσο στεναχωρημένη; Μήπως συμβαίνει κάτι με τον φόνο του πατέρα του; Μήπως έμαθε κάτι που δεν θέλει να μοιραστεί μαζί του;

Η Καλλιόπη κυριεύεται από τύψεις, οι οποίες εμφανίζονται μπροστά της με τη μορφή της αδικοχαμένης Ανθούλας. Ο γιος της πηγαίνει στον τάφο της να αφήσει λουλούδια και τον βλέπει ο παπάς. Ένα ακόμη νέο που θα πρέπει να κρατήσει για τον εαυτό του, καθώς μια ενδεχόμενη αποκάλυψη της ταυτότητας του γιατρού θα ταράξει ακόμη περισσότερο τις ισορροπίες. Τέλος, ο Αστέρης δέχεται τις φωτογραφίες του με την Αργυρώ ως μήνυμα από την Στέλλα. Τις δείχνει στην καλή του και προσπαθούν να καταλάβουν πού αποσκοπεί η πρώην του Αστέρη με αυτή την κίνηση. Έτσι λοιπόν ο ίδιος πηγαίνει να την επισκεφθεί και εκεί θα έχουν οι δυο τους ένα τεταμένο τετ α τετ.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ