Βουλή: Ποια θα είναι τα μέλη της εξεταστικής για τις δημοσκοπήσεις και τα κονδύλια σε ΜΜΕ

Ορίστηκαν τα μελέτη που θα στελεχώσουν την εξεταστική επιτροπή της Βουλής, οι εργασίες της οποίας αναμένεται να ξεκινήσουν στις 23 Νοεμβρίου και να ολοκληρωθούν σε περίπου δύο μήνες.

Από τη ΝΔ, αναμένεται να προταθεί ως πρόεδρος της επιτροπής ο Γιάννης Κεφαλογιάννης, ενώ τα υπόλοιπα μέλη θα είναι οι: Δημήτρης Μαρκόπουλος, Μπάμπης Παπαδημητρίου, Βασίλης Υψηλάντης, Φίλιππος Φόρτωμας, Γιάννης Ανδριανός, Ανδρέας Νικολακόπουλος, Παρασκευή Βρυζίδου, Γιάννης Μελάς, Τάσος Μπαρτζώκας, Χριστόφορος Μπουτσικάκης, Κατερίνα Παπακώστα, Πέτρος Σπανάκης, Λάζαρος Τσαβδαρίδης.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ, εισηγητής αναμένεται να αναλάβει ο Γιάννης Ραγκούσης και μέλη θα είναι οι: Μαριος Κάτσης, Αναστασία Γκαρά, Θεοδώρα Τζάκρη, Βασίλης Κόκκαλης, Γιώργος Τσίπρας, Μιλτιάδης Χατζηγιαννάκης και Θεόφιλος Ξανθόπουλος.

Από το Κίνημα Αλλαγής εισηγητής θα είναι ο Γιώργος Καμίνης και μέλος πιθανότατα ο Δημήτρης Μπιάγκης, ενώ για το ΚΚΕ χρέη μέλους θα επιτελέσει η Μαρία Κομνηνάκα. Με τον Βασιλη Βιλιάρδο θα προχωρήσει η ΕΛΛΥΣΗ, το ΜέΡΑ 25 με τον Κλέωνα Γρηγοριάδη, ενώ από τους ανεξάρτητους βουλευτές κληρώθηκε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here