Βασίλισσα Ελισάβετ: Βάζει τέλος στις φήμες για την υγεία της – Επιστρέφει στις υποχρεώσεις της


Η βασίλισσα Ελισάβετ βάζει τέλος στις φήμες για την κατάσταση της υγείας της καθώς επέστρεψε στα επίσημα καθήκοντά της.

Η βασίλισσα Ελισάβετ, από το Κάστρο του Ουίνδσορ, όπου διαμένει, είχε την Πέμπτη (18/11) την καθιερωμένη ακρόαση διπλωματών μέσω διαδικτύου, κατά την οποία καλωσόρισε τον Βιετναμέζο πρέσβη Nguyen Hoang Long. Ο πρέσβης, o οποίος ήταν με την σύζυγό του Vu Huong Giang υπέβαλε τα διαπιστευτήριά του στη βασίλισσα.

Να σημειωθεί, ότι την Τετάρτη, η βασίλισσα έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την ακύρωση της παρουσίας της στην Κυριακή Μνήμης στο Κενοτάφιο.

Σημειώνεται ότι στο Λονδίνο βρίσκονται περισσότεροι από 170 πρέσβεις και ύπατοι αρμοστές. Ο καθένας έχει ακρόαση με τη βασίλισσα αμέσως μόλις αναλάβει τα καθήκοντά του.

Πριν από μερικές ημέρες, ο πρίγκιπας Κάρολος τόνισε ότι η μητέρα του, η βασίλισσα Ελισάβετ, είναι καλά όμως, στην ηλικία των 95 ετών τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα για αυτήν όσο στο παρελθόν. «Είναι καλά, σας ευχαριστώ πολύ», απάντησε ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους στην Ιορδανία όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη. «Όταν φτάσεις στα 95, ξέρετε, δεν είναι τόσο εύκολα όσο ήταν παλιά. Είναι ήδη άσχημα στα 73», δηλαδή την ηλικία που έχει ο ίδιος, πρόσθεσε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ