Θεσσαλονίκη: 19χρονος ανοσοκατεσταλμένος πέθανε από κορονοϊό στο «Ιπποκράτειο»-Δεν είχε εμβολιαστεί


Θεσσαλονίκη: Ένας 19χρονος που νόσησε με κορονοϊό έχασε τη ζωή του το μεσημέρι της Παρασκευής στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο»

Άλλη μια τραγική απώλεια ενός νέου ανθρώπου που νόσησε με κορονοϊό μετρά η Θεσσαλονίκη με έναν 19χρονο ανοσοκατεσταλμένο να αφήνει την τελευταία του πνοή το μεσημέρι της Παρασκευής στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο».

Σύμφωνα με το ΟΡΕΝ ο 19χρονος, ο οποίος 11 χρόνια νωρίτερα είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση νεφρού στο ίδιο νοσοκομείο, δεν είχε εμβολιαστεί.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο νεαρός είχε εισαχθεί για νοσηλεία λόγω κορονοϊού στις 13 Οκτωβρίου και νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ.

Σημειώνεται ότι στο ίδιο νοσοκομείο παραμένει για νοσηλεία συνεχίζοντας να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή το βρέφος 4,5 μηνών που μεταφέρθηκε στην Θεσσαλονίκη από την Κομοτηνή.

Πληροφορίες αναφέρουν, τέλος, ότι στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο αστυνομικό μέγαρο της πόλης έχουν φτάσει τα πρώτα 50 φύλλα επιστράτευσης των ιδιωτών γιατρών που αναμένεται να παραδοθούν μέσα στην ημέρα προκειμένου οι γιατροί στη συνέχεια αύριο, Σάββατο, να παρουσιαστούν σε νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας μετά την ενεργοποίηση του μέτρου από σήμερα στις 8 το πρωί.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εσεις που βγαλατε την ειδηση,πηγατε Ιπποκρατειο να δειτε συνθηκες;Ξερετε τα πώς και τα γιατι του θανατου,ή οτι θυμαμαι χαιρομαι που ηταν ανεμβολιαστος;Για πειτε μας ποσοι πεθαινουν εξ’αιτιας του κοβιντ χωρις να εχουν κοβιντ;Παπαριες θα λεμε,ή ξεχναμε σε τι κατασταση ειχε φερει ο αητος Αδωνις τα νοσοκομεια στη Θεσσαλονικη;Ποσοι θα ζουσαν αν ανοιγαν ξανα το Λοιμωδων;500 χιλιαρικα μονο ηθελε.Ο Εισαγγελατος μπουκωσε 800φευγα,και ο Μαγιορκινης περιπου1,3 μυρια.Σταματατε να καλυπτετε δολοφονους.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ