Ο Φαρμακοποιός Μπάμπης Καραθάνος διορίστηκε στο Ιδιαίτερο Γραφείο του Θάνου Πλεύρη


Ο Μπάμπης Καραθάνος διορίστηκε σε θέση μετακλητού υπαλλήλου, στο Ιδιαίτερο Γραφείο του Υπουργού Υγείας  , με απόφαση του κ. Πλεύρη ο διορισμός έγινε  25.09.2021.

Ο κ.  Καραθάνος είναι πτυχιούχος Φαρμακευτικής της Σχολής Αθηνών . Από το 2013 έως το 2015 ήταν σύμβουλος των υπουργών Υγείας Μάκη Βορίδη και Άδωνι Γεωργιάδη . Το 2004 και το 2007 ήταν υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ στην Β΄ Περιφέρεια Αθηνών  .

Βιογραφικό -Μπάμπης Καραθάνος

Γεννήθηκα ζω και εργάζομαι στο Περιστέρι Αττικής.Ασχολήθηκα με τον αθλητισμό ως αθλητής της ομάδας μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου (Γ.Σ.Π), ο οποίος με τίμησε με τη θέση του Προέδρου της ΚΑΕ Γ.Σ.Π στην Α1 εθνική κατηγορία. Σήμερα υπηρετώ την ομάδα από τη θέση του Γ. Γραμματέα. Έχοντας πάθος με τη πατρίδα μου αγωνίστηκα επί σειρά ετών για τα εθνικά θέματα και υπήρξα Πρόεδρος της Συντονιστικής Φοιτητικής Ενώσεως Βορειοηπειρωτικού Αγώνα (ΣΦΕΒΑ), Πρόεδρος της Εθνικής Νεολαίας Βορείου Ηπείρου (ΕΝΒΗ) και Μέλος Δ.Σ. Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος. Το 2004 και το 2007 ήμουν υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ στην Β΄ Περιφέρεια Αθηνών. Έχω υπηρετήσει τα κοινά και από τις θέσεις του συνεργάτη της γραμματείας διεθνών σχέσεων της της Ν.Δ., του αντιπροέδρου του Γενικού Νοσ. Δυτικής Αττικής «Η Αγία Βαρβάρα», όπως και του Περιφερειακού συμβούλου Αττικής. Από το 2013 έως το 2015 ήμουν σύμβουλος των υπουργών υγείας για θέματα φαρμακευτικής πολιτικής.

  • Από το 2005 είμαι Πρόεδρος του Κεντρικού Συλλόγου Βορειοηπειρωτών. Είμαι μέλος του Τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, Εκλέκτορας Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, Μέλος της Οργάνωσης « Φαρμακοποιοί του κόσμου», Μέλος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων (ΣΕΠ), Μέλος της Εθνικής Οργάνωσης Πολυτέκνων Αθηνών (ΕΟΠΑ), Μέλος της Ελληνοαμερικανικής Οργάνωσης ΑΧΕΠΑ.
  • Είμαι υπερήφανος πατέρας τεσσάρων παιδιών, της Φιγαλείας που είναι πτυχιούχος χημικός ΕΚΠΑ, του Κωνσταντίνου που είναι φοιτητής της Φαρμακευτικής Σχολής, της Εύης που είναι φοιτήτρια του τμήματος νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και του Βασίλη που είναι μαθητής της Γ΄ Γυμνασίου.
  • Τα τελευταία 25 χρόνια διατηρώ φαρμακείο στο κέντρο του Περιστερίου.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ