Σεξ ώρα: Ποια είναι η ιδανική ώρα για να κάνετε σεξ με τον σύντροφό σας;


Ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του στο σεξ. Ορισμένοι ξυπνούν αρκετά νωρίς το πρωί και θέλουν να εκμεταλλευτούν την απόλυτη ηρεμία που επικρατεί, ενώ κάποιοι άλλοι προτιμούν να έρχονται κοντά στο τέλος της ημέρας. Υπάρχει άραγε ο καλύτερος χρόνος για σεξ; Κάθε ώρα της ημέρας έχει τα δικά της οφέλη, ενώ οι άνθρωποι δε λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο σε κανέναν σχεδόν τομέα της καθημερινότητάς τους. Υπάρχει άραγε λόγος να το κάνουν στο σεξ;

Τα οφέλη του πρωινού σεξ

Υπάρχουν πολλά οφέλη στο πρωινό σεξ. Αρχικά, ξεκινάτε το πρωί κάνοντας μια ελαφριά προπόνηση. Επίσης, αρχίζετε την ημέρα σας με μια πλημμύρα ορμονών που σας δίνουν καλή αίσθηση και λάμψη με υγιή όψη. Υπάρχει όμως και ένας βιολογικός λόγος για το σεξ το πρωί. Τα επίπεδα τεστοστερόνης είναι φυσικά υψηλότερα στο σώμα ενός άνδρα το πρωί, γι’ αυτό οι άνδρες τείνουν να έχουν πρωινές στύσεις. Και για όσους ξυπνούν νωρίς, είναι ένας πολύ καλός τρόπος να ξεκινήσουν τη μέρα τους. Το πρωινό σεξ μπορεί να είναι πιο ευχάριστο επειδή το σώμα είναι τόσο χαλαρό. Το πυελικό έδαφος δεν συστέλλεται από το άγχος και ο καρδιακός ρυθμός είναι χαμηλότερος, κάτι που μπορεί να βοηθήσει στο να αφεθούμε και να νιώσουμε περισσότερη ευχαρίστηση.

Τα οφέλη μιας μικρής απογευματινής απόλαυσης

Για όσους δεν είναι συνηθισμένοι να ξυπνούν νωρίς, η σκέψη του πρωινού σεξ μπορεί απλώς να σας κάνει να θέλετε να πιέσετε το snooze. Σε πολλούς ανθρώπους αρέσει να σηκώνονται, να κάνουν ντους και να βουρτσίζουν τα δόντια τους πριν από το σεξ, και μέχρι τότε η στιγμή έχει φύγει. Για άλλους, το πρωινό σεξ μπορεί να τους κάνει να αισθάνονται κουρασμένοι και όχι τόσο αναζωογονημένοι. Λιγότεροι άνθρωποι απολαμβάνουν το σεξ τη νύχτα από όσο νομίζετε. Αν και μπορεί να το σκέφτονταν όλη μέρα, το σεξ στο τέλος μιας πολυάσχολης ημέρας δεν είναι πάντα το ιδανικό. Έτσι το απόγευμα είναι μια καλή επιλογή αν ξέρετε ότι πρόκειται να εξαντληθείτε μέχρι το τέλος της ημέρας. Το να βρείτε μια στιγμή που και οι δύο θα είστε ξεκούραστοι και μπορείτε να κάνετε ένα διάλειμμα, χωρίς να είστε εξαντλημένοι ή όταν η εργασία ή η οικογενειακή σας ζωή δεν παρεμβαίνει, θα ήταν ιδανικό

Και τα οφέλη του σεξ τη νύχτα

Τέλος, έχουμε σεξ στο τέλος της ημέρας. Οι οργασμοί είναι ένα εισιτήριο για υγιή ύπνο. Επιπλέον, μετά από μια καταπληκτική σεξουαλική επαφή και οργασμό, ο εγκέφαλός σας απελευθερώνει ένα κοκτέιλ από ορμόνες για την καλή αίσθηση, όπως η σεροτονίνη και η ωκυτοκίνη. Η ωκυτοκίνη διευκολύνει την αγάπη και το δέσιμο μεταξύ των συντρόφων και η απελευθέρωση αυτής της ορμόνης πριν τον ύπνο θα σας αφήσει με θετικά συναισθήματα για τον σύντροφό σας – τα οποία στη συνέχεια μεταφέρετε στον κόσμο των ονείρων. Μπορεί επίσης να σας δώσει κάτι για να περιμένετε στο τέλος μιας δύσκολης ημέρας, κάτι που θα σας κάνει να ενθουσιαστείτε που θα δείτε τον σύντροφό σας.

Επομένως;

Η καλύτερη ώρα της ημέρας για να κάνετε σεξ είναι όταν θέλετε να κάνετε σεξ. Το να καταλάβετε ποια ώρα της ημέρας είναι η καλύτερη για εσάς και τον σύντροφό σας, μπορεί να σας προσφέρει κάτι για να ανυπομονείτε και να ενισχύσετε την οικεία σας σχέση. Όταν οι δυο σας έχετε αυτή τη οικεία δραστηριότητα στα βιβλία μερικές φορές την εβδομάδα, θα σας φέρει πιο κοντά ο ένας στον άλλον. Ανεξάρτητα από την ώρα της ημέρας, εξακολουθείτε να απολαμβάνετε τα οφέλη του οργασμού γενικά: βελτιωμένη κυκλοφορία, ανοσία και μειωμένο στρες. Έτσι, ενώ μπορεί να μην υπάρχει η καλύτερη στιγμή για όλους, σίγουρα δεν υπάρχει πραγματικά κακή στιγμή.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ