Φως στο Τούνελ: Πώς σκοτώθηκε ο ράπερ Ανδρέας Τσιαμπόκαλος – Η έρευνα της Αγγελικής Νικολούλη


Το «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη, έρχεται την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου στις 23:20, στο MEGA, με δύο συγκλονιστικές υποθέσεις – Μυστήριο με γνωστό ράπερ – Τι συνέβη μες στη νύχτα με θύμα τον άτυχο Οδυσσέα – Ανδρέα Τσιαμπόκαλο; – Τι κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας σ’ εκείνον τον σκοτεινό δρόμο όπου τον εγκατέλειψαν; Ποια είναι τα νέα στοιχεία που ρίχνουν το πρώτο φως στην υπόθεση;

Λύση στο μηστύριο του θανάτου του ράπερ Οδυσσέα – Ανδρέα Τσιαμπόκαλο θα επιχειρήσει να βρει μέσα από την εκπομπή της «Φως στο Τούνελ» η Αγγελική Νικολούλη.

Ο άτυχος 46χρονος εντοπίστηκε περίπου στη μία τα ξημερώματα στις 22/8 στο 30ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Θηβών-Θίσβης. Ο οδηγός που τον παρέσυρε απομακρύνθηκε από το σημείο και έκτοτε αναζητείται. Την έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη έχει αναλάβει το ΑΤ Θηβών.

Ο Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος ήταν από τους πρωτοστάτες στην διαμόρφωση της ελληνικής χιπ χοπ σκηνής κι αποτέλεσε έμπνευση για τις νεότερες γενιές για να ασχοληθούν με αυτή.

Ο ράπερ, ο οποίος μαζί με τον Νίκο Καρίμαλη ίδρυσαν το συγκρότημα Razastarr, «έσβησε» στην άσφαλτο, καθώς εγκαταλείφθηκε από τον οδηγό που τον περέσυρε στο 30ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Θηβών – Θίσβης.

Ο στίχος από το κομμάτι «Τα πιο όμορφα όνειρα είναι ανώνυμα» που λέει ότι: «Ανήκεις στη γη που πατάς, γεννιέσαι, ζεις, πεθαίνεις, πετάς», μοιάζει με τη διαδρομή που επέλεξε η μοίρα για τον ίδιο και να «πετάξει» μακριά μας μόλις στα 46 του χρόνια. «Αυτή είναι η αγκαλιά του αδερφού μου, Αντρέας – Οδυσσέας Δράκος Τσιαμπόκαλος – έκλεισε μέσα της τη συντριβή μου ξανά να με παρηγορήσει. Αγάπη μου γλυκιά σε χαιρετώ, πήγαινε στο καλό και αναπαύσου», έγραψε συντετριμμένη η αδερφή του, Γιολάντα Τσιαμπόκαλου, η οποία ήταν γνωστή στον χώρο του χιπ χοπ ως Sadahzinia, ούσα και πρώην των Active Member.

Ο αδερφός της έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή, σκορπώντας θλίψη στην οικογένεια τους, αλλά και σε όλη τη χιπ χοπ κοινότητα της Ελλάδας. Στη σκηνή που ο Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος εξέλιξε το ταλέντο του κι άφησε εξαιρετικά δείγματα του ταλέντου του στις επόμενες γενιές. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι οι Razastarr θεωρούνται ένα από τα κορυφαία συγκροτήματα στην ιστορία του ελληνικού χιπ χοπ.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ