Κορονοϊός στην Κύπρο: Αυστηροποίηση μέτρων προανήγγειλε ο Αναστασιάδης

Κορονοϊός – Όλες οι Ειδήσεις: Αυστηροποίηση των μέτρων στην Κύπρο για αντιμετώπιση της νέας έξαρσης προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους στη Λεμεσό και κληθείς να πει αν η Κυβέρνηση θα πάρει αποφάσεις για περαιτέρω μέτρα λόγω της αύξησης των κρουσμάτων του κορονοϊού, ο κ. Αναστασιάδης είπε ότι «πρώτη απόφαση που στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα, προ της λήψης αυστηρότερων μέτρων – διότι δεν μας αφήνεται επιλογή – είναι ένα δεκαπενθήμερο ή εικοσαήμερο με τα κέντρα εμβολιασμού σε κάθε πόλη, να δώσουμε την ευκαιρία είτε του πρώτου είτε του τρίτου είτε της ολοκλήρωσης του εμβολιαστικού προγράμματος. Μετά ταύτα βεβαίως τα μέτρα θα αυστηροποιηθούν. Προκειμένου να αποφύγουμε το ολικό lockdown κάποιοι πρέπει να αποκλειστούν, ανεξάρτητα του πόσο σεβόμαστε τις απόψεις τους».

Αναφέρθηκε στα παραδείγματα που υπάρχουν από πολλές χώρες όπως η Ελλάδα, η Αυστρία, η Γαλλία.

«Δεν έχουμε επιλογή, αν δεν θέλουμε να οδηγήσουμε επιχειρήσεις στη χρεοκοπία για το πείσμα κάποιων. Πρέπει επιτέλους να κατανοήσουν ότι έφτασε η ώρα να συνειδητοποιήσουν ότι η ατομική είναι και κοινωνική ευθύνη», κατέληξε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here