Μπάρα goji berry: Λαχταριστή πρωτεϊνική μπάρα με γκότζι μπέρι


Χρειάζεστε έξτρα πρωτεΐνη μέσα στη μέρα σας; Ακολουθείτε κάποια ειδική διατροφή με πρωτεΐνη ή γυμνάζεστε για όγκο; Όποιος και αν είναι ο λόγος για τον οποίο ελέγχετε τα macros σας, μια μπάρα δημητριακών είναι η ιδανική λύση για εσάς. Επιθυμείτε ένα σνακ που συνδυάζει τη θρέψη με την υγιεινή διατροφή και τη γεύση; Τότε, αυτές οι σούπερ πρωτεϊνικές μπάρες, είναι για εσάς. Δείτε πώς μπορείτε να φτιάξετε σπιτικές μπάρες, έτσι ώστε να προμηθεύετε εσάς και τους αγαπημένους σας με μια λιχουδιά που θα σας ενθουσιάσει όλους.

Πώς φτιάχνονται οι σπιτικές μπάρες με goji berry;

Υλικά:

• 2 μερίδες καθαρής πρωτεΐνης (whey protein)
• 1 ½ φλιτζάνι ξηρούς καρπούς
• ½ φλιτζάνι φυστικοβούτυρο ή ταχίνι (κακάο ή μέλι)
• 2 κ.σ. μέλι
• 2 κ.σ. νερό
• ½ φλιτζάνι πίτουρο βρώμης
• ½ φλιτζάνι μούρα γκότζι

Εκτέλεση:

Αφού σπάσουμε σε μικρά κομματάκια τους ξηρούς καρπούς στο γουδί (ή στο μούλτι για λίγο), βάζουμε όλα μας τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατεύουμε καλά, ώστε να γίνει όλο μαζί μια ομοιόμορφη μάζα με καλά ανακατεμένα υλικά. Στη συνέχεια, αφού καλύψουμε με λαδόκολλα ένα ταψί, αδειάζουμε μέσα το μείγμα και το απλώνουμε καλά με μία σπάτουλα. Έπειτα, το βάζουμε στο φούρνο, στους 180 βαθμούς για 5-7 λεπτά. Τέλος, αφού το βγάλουμε από το φούρνο και κρυώσει, το κόβουμε σε μικρές μερίδες, σαν τις μπάρες δημητριακών του εμπορίου και το αποθηκεύουμε μέχρι και δύο εβδομάδες.

Οι πρωτεϊνικές μπάρες, θα σας βοηθήσουν στη διατροφή σας και θα κρατήσουν την πείνα μακριά, δίνοντας σας ενέργεια, χωρίς να σας προσθέσουν περιττά λιπαρά και θερμίδες στο σώμα σας. Καλή όρεξη! Μπορείτε να αποθηκεύσετε τις μπάρες δημητριακών μέσα στο ψυγείο, τυλιγμένες προσεκτικά με χαρτοπετσέτα ή με polybag. Εναλλακτικά, βάλτε τις στον χώρο που αποθηκεύετε το ψωμί για μερικές ημέρες ή τέλος απολαύστε τις ακριβώς την στιγμή που τις φτιάχνετε!

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ