ΗΠΑ: Ποιος είναι ο ράπερ που συνελήφθη ως ύποπτος για το μακελειό – «Είναι εγκληματίας καριέρας»


Τουλάχιστον 5 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και περισσότεροι από 40 τραυματίστηκαν όταν ο οδηγός ενός SUV  έσπασε τα οδοφράγματα, εισέβαλε σε μία χριστουγεννιάτικη παρέλαση στα προάστια του Μιλγουόκι των ΗΠΑ και έσπειρε τον τρόμο και το θάνατο. Οι αρχές έχουν συλλάβει ως ύποπτο έναν σεσημασμένο Αμερικανό ράπερ

Οι τοπικές αρχές προσπαθούν να συνθέσουν το παζλ της φρίκης, μετά το αιματηρό περιστατικό στην πόλη Γουακέσα του Ουισκόνσιν. Σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας της πόλης, Νταν Τόμσον το «ύποπτο όχημα» ανασύρθηκε μετά από από το μακελειό, ενώ οι αρχές έχουν συλλάβει ένα «άτομο ενδιαφέροντος» το οποίο φέρεται να οδήγησε το αυτοκίνητο στο πλήθος.

Πρόκειται για τον ράπερ Ντάρελ Έντουαρντ Μπρουκς Τζούνιορ, ο οποίος βρέθηκε να έχει επάνω του το κλειδί ενός οχήματος Ford. Ο 39χρονος ράπερ γνωστός το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο MathBoi Fly είναι «εγκληματίας καριέρας» έγραψαν τα αμερικανικά μέσα.

O ράπερ που συνελήφθη για την επίθεση

Η ακριβής του σχέση με το αιματηρό περιστατικό δεν έχει αποκαλυφθεί από τις αρχές. Το όνομά του δεν αναφέρεται ακόμη στη βάση δεδομένων της κομητείας Waukesha Jail. Εικάζεται ωστόσο ότι συνελήφθη από τους αστυνομικούς, καθώς ένα κόκκινο όχημα παρόμοιο με το μοιραίο SUV εμφανίστηκε στους χάρτες της Google στη διεύθυνση του Μπρουκς.

Ιστορικό εγκλημάτων

Ο Μπρουκς έχει καταδικαστεί για μια σειρά από αδικήματα από το 1999, όπως είναι μεταξύ άλλων κατοχή ναρκωτικών, παρεμπόδιση του έργου της αστυνομίας και βιαιοπραγίες. Το 1999, καταδικάστηκε για επίθεση και ακολούθησε άλλη μια καταδίκη για κατοχή μαριχουάνας το 2002. Το 2003 και το 2005, κρίθηκε ένοχος για παρεμπόδιση αξιωματικού. Το 2011, ο Μπρουκς καταδικάστηκε για κατοχή μαριχουάνας και απελευθερώθηκε με εγγύηση.

Σύμφωνα με τα αρχεία του δικαστηρίου του Ουισκόνσιν, ο Ντάρελ Ε. Μπρουκς Τζούνιορ, είναι επίσης υπόδικος για κακούργημα. Κατηγορήθηκε μεταξύ άλλων για αντίσταση κατά της αρχής και ενδοοικογενειακή κακοποίηση, Στις 19 Νοεμβρίου, κατέβαλε εγγύηση 1000 δολαρίων σε μετρητά.

Ο Μπρουκς έχει επίσης μια άλλη κατηγορία για αλόγιστη διακινδύνευση της ασφάλειας δεύτερου βαθμού, που χρονολογείται από τον Ιούλιο του 2020. Εκείνη την εποχή κατηγορήθηκε για δύο κατηγορίες για χρήση επικίνδυνου όπλου και για κατοχή πυροβόλου όπλου.

Ο Ντάρελ Μπρουκς είναι ράπερ και χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο MathBoi Fly. Έχει κυκλοφορήσει πολλά μουσικά βίντεο. Σε ένα από τα μουσικά του βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ένα κόκκινο SUV, παρόμοιο με αυτό που όργωσε την παρέλαση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ