Το εξοργιστικό αίτημα του προπονητή τένις που αποπλανούσε ανήλικες για να «πέσει στα μαλακά»


Προπονητής τένις: Ο κατηγορούμενος, ο οποίος μετά την απολογία του οδηγήθηκε στη φυλακή, υπέβαλε το αίτημα στον ανακριτή ούτως ώστε εάν αντιμετωπίζει πρόβλημα, δηλαδή αν έχει συμπεριφορά παιδόφιλου, να τεθεί υπό ιατρική παρακολούθηση για να το αντιμετωπίσει.

Ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη προκειμένου να διαπιστωθεί τι τον… ώθησε να συνευρεθεί με ανήλικα κορίτσια ζήτησε ο 33χρονος προπονητής τένις που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων αθλητριών του.

Οι κατηγορίες αφορούν περιστατικά που έλαβαν χώρα από το 2015 έως και το 2020, όταν τα κορίτσια ήταν 14 και 15 ετών, αντίστοιχα.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος μετά την απολογία του οδηγήθηκε στη φυλακή, υπέβαλε το αίτημα στον ανακριτή ούτως ώστε -όπως φέρεται να αναφέρει σε αυτό σύμφωνα με τη RealNews- εάν αντιμετωπίζει πρόβλημα, δηλαδή αν έχει συμπεριφορά παιδόφιλου, να τεθεί υπό ιατρική παρακολούθηση για να το αντιμετωπίσει.

Σύμφωνα με στοιχεία από τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του μετά από καταγγελία της μίας από τις δύο παθούσες, ο 35χρονος διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με τα ανήλικα κορίτσια. Σύμφωνα με το κορίτσι που τον κατήγγειλε, οι σε βάρος της πράξεις του κατηγορούμενου διήρκεσαν επί δύο χρόνια. Η δεύτερη παθούσα, ενήλικη σήμερα, κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι επί τουλάχιστον πέντε χρόνια ο προπονητής την αποπλανούσε.

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται, φέρεται να αναφέρεται σε «λάθος» που έκανε, ζητώντας να πληρώσει «για αυτά που πραγματικά έκανε και όχι για αυτά που του αποδίδονται».

Ο δικηγόρος του 35χρονου, Χριστόδουλος Φίλιας, δήλωσε: «Ο κατηγορούμενος προφυλακίστηκε και κατηγορείται για τρία κακουργήματα. Τα δύο δεν υφίστανται ενώ η τρίτη κατηγορία είναι πλημμεληματική. Είχε μια σχέση με την πρώτη κοπέλα, από όταν αυτή ήταν στην ηλικία των 17 έως τα 21 της έτη, δεν ήταν προπονητής της και επομένως δεν έχει υπάρξει καμία παράβαση. Με την άλλη κοπέλα παραδέχεται ότι είχε σχέση. Δεν ήταν προπονητής της, το κορίτσι είχε συμπληρώσει τα 14 έτη και η παράβαση είναι πλημμεληματική».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ