Κλοντιάνα Τσέλο: «Δασκάλεψαν το παιδί να πει πως το όπλο ήταν δικό μου»


Κλοντιάνα Τσέλο: Η 49χρονη εικαστικός επιμένει πως είναι αθώα και μάλιστα ήταν σε αυτοάμυνα μετά την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας στο Χαλάνδρι κατά του 68χρονου οφθαλμίατρου

Η Κλοντιάνα Τσέλο συνεχίζει να υποστηρίζει πως είναι αθώα για την επίθεση στο Χαλάνδρι κατά του 68χρονου οφθαλμίατρου, τονίζοντας πως η κόρη τους είναι «δασκαλεμένη» από το περιβάλλον του γιατρού για να πει πως το όπλο ήταν δικό της και το έβγαλε από την τσάντα της.

Υπενθυμίζεται πως η Εισαγγελία είχε ασκήσει σε βάρος της ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη οπλοχρησία, ενδοοικογενειακή απειλή και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου, που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια.

Συγκεκριμένα, όπως η ίδια είπε σε συνέντευξή της στον ΑΝΤ1, αρνείται ότι είχε όπλο. «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Οι σφαίρες που βρέθηκαν στο γκαράζ, η αστυνομία επιβεβαίωσε πως η διαμάχη που είχαμε έγινε στην είσοδο στην πολυκατοικίας. Όχι στο γκαράζ που βρέθηκαν σφαίρες», είπε χαρακτηριστικά.

Η 49χρονη εικαστικός, που βρίσκεται υπό κράτηση μετά την επίθεση με όπλο εις βάρος του 68χρονου οφθαλμίατρου, με τον οποίο έχει αποκτήσει μία κόρη, 13 ετών σήμερα τονίζει πως ο παραπάνω ισχυρισμός επιβεβαιώνεται και από γείτονα, ο οποίος είναι όπως λέει «ουδέτερος μάρτυρας» ενώ δεν διστάζει να πει πως το ότι η ίδια έφερε τσάντα είναι λόγια τα οποία τα «δασκάλεψαν» στο παιδί της να πει. «Ανέβηκαν στο διαμέρισμα και του είπαν τι να πει, πως έβγαλα το όπλο από την τσάντα μου, τον δασκάλεψαν», είπε η ίδια.

Σε άλλο σημείο η Κλοντιάνα Τσέλο ισχυρίζεται πως το παιδί είναι προϊόν βιασμού. «Ο άνθρωπος αυτός εμφανιζόταν μετά από ένα σημείο ως σύντροφός μου και αναγκάστηκα και εγώ να αφήσω την ντροπή μου και να αισθάνομαι ενοχές, όπως αισθάνονται πολλές φορές οι γυναίκες που βιάζονται», είπε. Όσον αφορά στον βιασμό η ίδια είπε πως τον είχε καταγγείλει. Τέλος απαντώντας στο ότι ο οφθαλμίατρος ήταν στην βάπτιση του παιδιού, η εικαστικός είπε πως τον είχε φέρει η ίδια δια της βίας απειλώντας του πως θα μιλήσει για τον βιασμό.

Τέλος σημειώνεται πως όσον αφορά στις αναρτήσεις που γίνονται στον λογαριασμό της στα social media, αυτές γίνονται σε συνεννόηση με την ίδια από φίλη της στην οποία έχει δώσει τους προσωπικούς της κωδικούς.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ