Μυστήριο με το σχέδιο δολοφονίας του Έλληνα στην Κύπρο (vid)


Εκπνέει σήμερα το διάταγμα κράτησης εναντίον των τριών συλληφθέντων για την υπόθεση απόπειρας φόνου στον Ντίνο Έλληνα.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας ο οποίος μίλησε στο Ράδιο Πρώτο, δεν εξασφαλίστηκαν τα δεδομένα που υπήρχαν από τις αρχικές πληροφορίες του πληροφοριοδότη.

«Εντός της μέρας θα γνωρίζουμε τι ακριβώς συνέβη με την υπόθεση, καθώς θα σταλεί στο Αρχηγείο Αστυνομίας», ανέφερε στο Ράδιο Πρώτο ο Χρίστος Ανδρέου.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Δευτέρα, προσήλθε στην Αστυνομία ένα πρόσωπο όπου έδωσε πληροφορία ότι ο 26χρονος και ο 25χρονος, τους οποίους γνωρίζει αφού εργαζόταν στην εργοληπτική τους εταιρεία, του ζήτησαν να τους εξασφαλίσει πιστόλια. Ανέφερε ακόμη πως, μέσω άλλου προσώπου, το οποίο καταζητείται, εξασφάλισαν αρχικά ένα πιστόλι μάρκας GLOCK, καθώς και ποσότητα σφαιρών.

Οι ύποπτοι μαζί με τον πληροφοριοδότη και το καταζητούμενο πρόσωπο, φέρονται να συναντήθηκαν σε απόμερη περιοχή της Λεμεσού όπου οι τελευταίοι τους παρέδωσαν το πιστόλι.

Μεταξύ άλλων, όπως ανέφερε ο πληροφοριοδότης, μετά από δύο μήνες ο 26χρονος ύποπτος του ζήτησε και δεύτερο πιστόλι, όπου και πάλι το διευθέτησε μέσω του καταζητούμενου προσώπου λαμβάνοντας το αντίστοιχο χρηματικό ποσό.

Σημειώνεται ότι ο πληροφοριοδότης αρνήθηκε να δώσει γραπτή κατάθεση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ