Νέο σκεύασμα της Win Medica για την αντιμετώπιση του πόνου και του πυρετού

H Win Medica ανακοινώνει την κυκλοφορία για πρώτη φορά στην Ελλάδα του IBUTOMOL, ενός νέου σκευάσματος για την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση του πόνου και του πυρετού.Το IBUTOMOL περιέχει δύο δραστικά συστατικά, την ιβουπροφαίνη και την παρακεταμόλη. Τα δύο αυτά συστατικά, χάρη στην ειδική τεχνολογία παραγωγής του δισκίου του προϊόντος, απελευθερώνονται ταυτόχρονα και δρουν συνδυαστικά εξασφαλίζοντας αναλγητική, αντιπυρετική και αντιφλεγμονώδη δράση, προσφέροντας με αυτό τον τρόπο γρήγορη και με διάρκεια ανακούφιση από τον πόνο,  τον πυρετό και τη φλεγμονή.

Συγκεκριμένα, το IBUTOMOL είναι κατάλληλο για την αντιμετώπιση του ήπιου και μέτριου πόνου που σχετίζεται με ημικρανία, κεφαλαλγία, πονόδοντο, πόνους περιόδου,  οδοντικό, μυϊκό και ρευματικό πόνο, συμπτώματα κρυολογήματος και γρίπης, πονόλαιμο και πυρετό.Σε αξιολόγηση αναφορικά με τον οξύ αλλά και τον χρόνο πόνο, το ΙBUTOMOL απεδείχθη εξαιρετικά αποτελεσματικό, εμφανίζοντας υψηλό επίπεδο ικανοποίησης.

Συγκεκριμένα στον οξύ οδοντικό μετεγχειρητικό πόνο, το IBUTOMOL επέδειξε:

  • Γρήγορη ανακούφιση από τον πόνο (επίτευξη αισθητής ανακούφισης σε 18 λεπτά)
  • Ανακούφιση που διαρκεί 9 ώρες
  • Επίτευξη υψηλού επιπέδου ικανοποίησης στα 9 από τα 10 άτομα που το χρησιμοποίησαν

Ο κ. Μάριος Κοσμίδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Win Medica δήλωσε χαρακτηριστικά «Στη Win Medica, στόχος μας είναι να επενδύουμε συνεχώς στην επιστημονική γνώση και σε υψηλής προστιθέμενης αξίας θεραπείες, που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των ασθενών. Αυτό αποδεικνύεται και στο διευρυμένο μας χαρτοφυλάκιο με την εισαγωγή πρωτότυπων και καινοτόμων θεραπευτικών λύσεων, που απαντούν στις δύσκολες προκλήσεις της εποχής».

 

Λίγα λόγια τη Win Medica

 

Η Win Medica είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες φαρμακευτικές εταιρείες στην Ελλάδα, στο χώρο της πρωτοβάθμιας υγείας, της νοσοκομειακής περίθαλψης, της φροντίδας καταναλωτών με μακρόπνοη στρατηγική που υπηρετεί τη βελτίωση της Υγείας, την πρόσβαση του Ασθενή στις θεραπείες και την εξοικονόμηση πόρων. Οι τομείς δραστηριότητας περιλαμβάνουν πρωτότυπα φάρμακα, υψηλής προστιθέμενης αξίας γενόσημα και διαφοροποιημένα φάρμακα, βιοτεχνολογικά φάρμακα, ιατροτεχνολογικά προϊόντα, συμπληρώματα διατροφής και μη συνταγογραφούμενα φάρμακα. Η ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών είναι οι βασικοί οδικοί άξονες της Win Medica. Με γνώμονα τη φροντίδα για τον Άνθρωπο, παράγει,  προωθεί και διανέμει  ασφαλή και ποιοτικά φάρμακα που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των Ασθενών, επενδύοντας σταθερά  στην έρευνα και την ανάπτυξη.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here