Έρχεται στην Ελλάδα το κοινωνικό δίκτυο που σε φέρνει σε επαφή με όλα όσα συμβαίνουν στη γειτονιά


Θέλεις να δανειστείς μια σκάλα ή λίγη ζάχαρη από τους γείτονές σου; Έχασες τη γάτα σου και προσπαθείς να ενημερώσεις όλους όσοι κατοικούν κοντά σου για να σε βοηθήσουν να την ξαναβρείς; Αναζητάς μπέιμπι σίτερ που να μένει στην περιοχή σου; Ή, απλά, θέλεις να ενημερώνεσαι για όλα όσα συμβαίνουν γύρω σου, από μια διάρρηξη στη διπλανή πολυκατοικία μέχρι ένα μεγάλο πάρτι στο μπαρ που υπάρχει στο ίδιο τετράγωνο με το σπίτι σου;

Ένα νέο κοινωνικό δίκτυο που έρχεται σύντομα στην Ελλάδα υπόσχεται να σου δώσει λύσεις σε όλα αυτά τα προβλήματα και πολλά ακόμα. Το Nextdoor είναι κατά κάποιον τρόπο το Facebook της γειτονιάς, καθώς αναλαμβάνει να σε φέρει σε επαφή με τους γείτονές σου, υποκαθιστώντας έτσι τις παλιές γειτονιές στις πόλεις και τα χωριά, όπου οι γείτονες πραγματικά γνωρίζονταν μεταξύ τους.

Ξεκίνησε το 2011 στις ΗΠΑ, μέσα στα επόμενα χρόνια εξαπλώθηκε στην Ευρώπη, τον Σεπτέμβριο του 2018 πέρασε τα σύνορα της Ισπανίας και της Ιταλίας και τώρα φαίνεται έτοιμο να κατακτήσει τη χώρα μας. Προς το παρόν δεν έχει τεθεί σε λειτουργία στην Ελλάδα, αλλά για να ενημερωθείς για ό,τι νεότερο μπορείς να αφήσεις τα στοιχεία σου εδώ.

Δες ένα βίντεο που σου εξηγεί τη λειτουργία του Nextdoor.



ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ