Άρης Σερβετάλης: “Κατέβηκε” η παράσταση “Ρινόκερος”, καθώς ο ηθοποιός αρνείται να παίζει μόνο για εμβολιασμένους


Κατέβηκε εχθές (21/11) η παράσταση «Ρινόκερος» στο θέατρο Κιβωτός, μετά την αποχώρηση του ηθοποιού Άρη Σερβετάλη.

O γνωστός ηθοποιός, που είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην παράσταση του Γιάννη Κακλέα, δήλωσε πως δεν δέχεται τον διαχωρισμό μεταξύ των ανθρώπων σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, όπως μετέδωσε το Mega και η εκπομπή “Live News”. Κατά τον ηθοποιό όλοι είναι άνθρωποι πρέπει να είναι ίσοι απέναντι στην τέχνη.

Σημειώνουμε πως η απόφαση του ηθοποιού έρχεται μετά τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ο Πρωθυπουργός, αναφορικά με την απαγόρευση εισόδου των ανεμβολίαστων σε κλειστούς χώρους –  συνεπώς και σε θέατρα – τα οποία τέθηκαν σε ισχύ σήμερα Δευτέρα 22 Νοεμβρίου. Υπενθυμίζεται ότι πλέον οι ανεμβολίαστοι πολίτες δεν θα μπορούν να εισέρχονται σε κλειστούς χώρους, ούτε και με την επίδειξη αρνητικού rapid test, όπως ίσχυε μέχρι χθές.

Δεν έχει γίνει γνωστό, εάν ο ηθοποιός, Άρης Σερβετάλης, θα αντικατασταθεί από άλλον συνάδελφό του, ούτως ώστε η παράσταση να συνεχιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αρης Σερβετάλης, το καλοκαίρι κατά τη διάρκεια των συζητήσεων με τους παραγωγούς και τον σκηνοθέτη της παράστασης για τη συμμετοχή του στον «Ρινόκερο», και ενώ ήδη είχαν αρχίσει να λαμβάνονται μέτρα για την είσοδο σε συγκεκριμένους χώρους με πιστοποιητικό εμβολιασμού, είχε δηλώσει την πρόθεσή του να αποχωρήσει εάν τελικά τα θέατρα μείνουν ανοκτά μόνον για εμβολιασμένους πολίτες.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ