Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα, Τρίτη (23/11)


Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Τρίτη (23/11)

Η εξαγγελία Μητσοτάκη για τη χορήγηση μισού μισθού σε 100.000 ενεργούς υγειονομικούς και η καταβολή κοινωνικού μερίσματος σε περίπου 1 εκατ. χαμηλοσυνταξιούχους και άτομα με αναπηρία κυριαρχούν στα περισσότερα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Τρίτη (23/11).

Στα πρωτοσέλιδα και το «μαύρο» ρεκόρ με θανάτους από κορονοϊό για το 2021 που καταγράφηκε τη Δευτέρα με τον ΕΟΔΥ να ανακοινώνει 112 θανάτους από covid-19 σε ένα 24ωρο την ώρα που η κυβέρνηση επιμένει να «ξορκίζει» το lockdown και οι ειδικοί πιέζουν για περισσότερα μέτρα.

Θέση στα πρωτοσέλιδα και για την ανακοίνωση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου σύμφωνα με την οποία ναι μεν σέβεται τα μέτρα για την είσοδο των πιστών στους ναούς αλλά παράλληλα δηλώνει αδυναμία ελέγχου και εφαρμογής τους.

Αναφορές στα πρωτοσέλιδα και για την ποινική δίωξη σε 48 άτομα για το κύκλωμα με τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού από το Κέντρο Υγείας του Παλαμά στην Καρδίτσα.

Στα πρωτοσέλιδα και ο θρίαμβος του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού μέσα στο ΣΕΦ το βράδυ της Δευτέρας στο ντέρμπι των «αιωνίων» στη Basket League.

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Τρίτη (23/11)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ