Κύπρος: Πέντε συλλήψεις για την απόπειρα φόνου κατά του Μάνιγκολτ


Κύπρος – Όλες οι ειδήσεις: Για τον άγριο ξυλοδαρμό του 23χρονου Aμερικανού καλαθοσφαιριστή της ΑΕΛ Κόρεϊ Μάνιγκολτ, έξω από club της Λευκωσίας έγιναν 5 συνολικά συλλήψεις – Στην Κύπρο από την Αμερική η μητέρα του θύματος

Χειροπέδες σε πέντε συνολικά πρόσωπα πέρασαν μέχρι στιγμής τα μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λευκωσίας, αναφορικά με την πολύκροτη υπόθεση απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής έξω από νυχτερινό κέντρο της πρωτεύουσας, εναντίον του 23χρονου καλαθοσφαιριστή της ΑΕΛ Κόρεϊ Μάνιγκολτ.

Άλλες δύο συλλήψεις

Στο “κάδρο” των υπόπτων για τον άγριο ξυλοδαρμό του αθλητή, που είχε ως αποτέλεσμα να νοσηλεύεται διασωληνωμένος και σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, μπήκαν άλλα δύο πρόσωπα που εντοπίστηκαν στην πρωτεύουσα και στα οποία οι Αρχές πέρασαν χειροπέδες.

Χθες συνελήφθησαν άλλοι δύο ύποπτοι ηλικίας 38 και 19 ετών, ενώ υπό οκταήμερη κράτηση με απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας τελεί 46χρονος φρουρός ασφαλείας, που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση. Όλοι αντιμετωπίζουν αδικήματα απόπειρας φόνου, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης.

Στην Κύπρο η μητέρα του

Εσπευσμένα από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, στην Κύπρο ταξίδεψε χθες η μητέρα του 23χρονου καλαθοσφαιριστή. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΑΕΛ, η μητέρα του καλαθοσφαιριστή μεταφέρθηκε κατευθείαν από το αεροδρόμιο Λάρνακας στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για να βρίσκεται στο πλευρό του γιού της, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Η κατάσταση της υγείας του

Νεότερη ενημέρωση για την κατάσταση υγείας του καλαθοσφαιριστή από την ΑΕΛ, αναφέρει ότι αυτή είναι σταθερή, ότι ο αθλητής παραμένει σε καταστολή και ότι δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Η απόπειρα φόνου σημειώθηκε τα ξημερώματα της 21ης Νοεμβρίου, έξω από club στη Λευκωσία. Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Το νέο βίντεο

Oι συγκλονιστικές εικόνες καταδεικνύουν ότι ομάδα πολιτών επιτέθηκαν στον καλαθοσφαιριστή, που νοσηλεύεται διασωληνωμένος και σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Ενταντικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Από το εξαγριωμένο πλήθος, δεν γλύτωσαν η νεαρή σύντροφος του αθλητή καθώς και ο συμπαίκτης του Brandon Averette που υπέστησαν μώλωπες και εκδορές, ενώ έτυχαν των πρώτων βοηθειών στο νοσηλευτήριο της πρωτεύουσας και έλαβαν εξιτήριο.

ΠΗΓΗ:alphanewslive

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ