Σασμός 24/11: Ένα ακόμη συναρπαστικό επεισόδιο της δραματικής σειράς [trailer]

Ένα ακόμη επεισόδιο γεμάτο αγωνία στην σειρά “Σασμός” αναμένεται να είναι εκρηκτικό. Η σειρά του Alpha Tv έχει ήδη φτάσει στο 48ο επεισόδιο και έχει πλέον κερδίσει τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού, που την έχουν αγκαλιάσει.

Και το αποψινό επεισόδιο λοιπόν είναι γεμάτο σασπένς και περιπέτεια, καθώς ακόμη περισσότερα θα βγουν στην επιφάνεια διαταράσσοντας τις ισορροπίες στο ορεινό χωριό του Ρεθύμνου. Η Αργυρώ ανακοινώνει στον Αστέρη ότι θα φύγει για λίγες ημέρες, πηγαίνοντας στο Μόναχο. Στο μέρος όπου άλλαξαν οι ζωές και των δύο, καθώς εκεί γνωρίστηκαν. Εκεί ξεκίνησε το ειδύλλιο του ζευγαριού, το οποίο πλέον έχει φέρει τα πάνω κάτω στον Σασμό.

Σασμός 24/11: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς;

Ο Αντώνης μιλά και πάλι στον Μανόλη, προσπαθώντας να του προκαλέσει ενοχές για το γεγονός ότι δεν μιλάει στην αστυνομία για τα όσα γνωρίζει. Είναι βέβαιος πως ο μικρός ξέρει ποιος είναι ο δολοφόνος. Ωστόσο, ο Μανόλης ακόμη δεν έχει αποκαλύψει ποιος είναι και δεν γνωρίζει κανείς πότε θα “σπάσει”. Όμως ο Μαθιός ήδη βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα, μιας και από στιγμή σε στιγμή πρόκειται να αποκαλυφθεί ότι αυτός πάτησε την σκανδάλη και σκότωσε τον Στεφανή. Αυτό που τον καίει περισσότερο είναι η γνώμη της Βασιλικής. Τι θα πιστέψει άραγε για εκείνον μόλις το μάθει;

Για να προλάβει τις καταστάσεις, ο Μαθιός την επισκέπτεται και της εκφράζει για μία ακόμα φορά πόσο πολύ την έχει αγαπήσει. Ό,τι κι αν μάθει για τον Μαθιό, δεν πρέπει ποτέ να το ξεχάσει ότι την αγάπησε και συνεχίζει να την αγαπάει χωρίς σταματημό από τότε. 20 χρόνια έχουν περάσει και τα συναισθήματά του είναι το ίδιο αγνά, το ίδιο έντονα, το ίδιο καταστροφικά για εκείνον. Στο μεταξύ, η αναζήτηση του Άγγελου πλέον έχει προσανατολιστεί στην ανεύρεση του πατέρα του. Μιας και βρήκε τον τάφο της Ανθούλας και έμαθε την ιστορία της, τώρα είναι σειρά να ανακαλύψει ποιος είναι ο πατέρας του και αν ζει.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here