Black Friday 2021: Οι καλύτερες προσφορές σε επίπεδο τεχνολογίας που θα βρούμε τώρα


Μπορεί να πρόκειται για μία «παράδοση» που μας ήρθε από το εξωτερικό όμως, η Black Friday εξελίσσεται σταδιακά σε μία αγαπημένη, ετήσια συνήθεια των Ελλήνων, οι οποίοι κάθε Νοέμβρη τα τελευταία χρόνια, σπεύδουν να βρουν τις πιο «δυνατές» προσφορές σε προϊόντα που χρειάζονται.

Η αλήθεια είναι, βέβαια, ότι τα προϊόντα τεχνολογίας έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο κατά τη διάρκεια των προσφορών της Black Friday 2021 και σίγουρα, δεν είναι δύσκολο να κατανοήσουμε το γιατί. Πρόκειται για απαραίτητα είδη στη σύγχρονη καθημερινότητα, τα οποία τους υπόλοιπους μήνες του έτους, βρίσκουμε σε πιο υψηλές τιμές. Την περίοδο που διανύουμε όμως, μας δίνεται η ευκαιρία να τα αποκτήσουμε χωρίς να βγούμε εκτός budget και μάλιστα, στις χαμηλότερες τιμές που θα μπορούσαμε να τα βρούμε.

Ποιες είναι όμως οι καλύτερες προσφορές σε είδη τεχνολογίας, που δεν πρέπει να χάσουμε την Black Friday 2021; Σε ποια προϊόντα αξίζει να επενδύσουμε μέχρι τις 26 Νοεμβρίου, ώστε να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο τη φετινή μεγάλη γιορτή των προσφορών; Τι πρέπει να προσέξουμε, ώστε να στεφθούν με επιτυχία οι αγορές μας;

Στη λίστα που ακολουθεί, θα βρείτε μερικές συμβουλές, που μπορεί να αποδειχθούν πολύτιμες για τις αγορές της Black Friday 2021 και θα σας δώσουν μία «γεύση» από τις προσφορές που δεν πρέπει να χάσετε αυτήν την εβδομάδα.

Σε ποια προϊόντα να επενδύσετε και ποιες είναι οι προσφορές που ξεχωρίζουν

Η τεχνολογία έχει την «τιμητική» της και φέτος. Έχετε κάθε λόγο, λοιπόν, να εκμεταλλευτείτε τις προσφορές της Black Friday 2021, για να προμηθευτείτε ένα νέο smartphone, μερικά αναβαθμισμένα gaming εργαλεία, μία νέα οθόνη για τον υπολογιστή σας, ένα νέο laptop, ένα «δυνατό» desktop και έναν σύγχρονο εκτυπωτή. Όλες αυτές οι συσκευές αποτελούν εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε το δικό σας, άνετο home office, να εργάζεστε απρόσκοπτα όποτε το θέλετε και όπου και αν βρίσκεστε και φυσικά, να απολαμβάνετε αναβαθμισμένες εμπειρίες ψυχαγωγίας στον χώρο σας.

Ποιες είναι όμως οι προσφορές που ξεχωρίζουν τώρα στις παραπάνω τεχνολογικές κατηγορίες; Για τους λάτρεις του gaming, η ετήσια συνδρομή με PS Plus με 39,99 ευρώ που μπορεί να συνδυαστεί με ασύρματο χειριστήριο DualSense ή ασύρματα ακουστικά Pulse 3D με όφελος 35 ευρώ, σίγουρα ξεχωρίζει. Οι gamers μπορούν να βρουν επίσης τώρα το HP Gaming Laptop Ryzen 5 μόνο με 729 ευρώ, αλλά και το laptop HP OMEN Ryzen 7 σε προσφορά.

Για εκείνους οι οποίοι επιθυμούν να επενδύσουν στην αναβάθμιση του προσωπικού τους smart office πάντως, τότε ένα εύχρηστο laptop είναι απαραίτητο, με το Laptop Asus με Windows 10 pro να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες προσφορές της Black Friday 2021 στη συγκεκριμένη κατηγορία, αφού μπορούμε να το βρούμε τώρα μόνο με 199 ευρώ. Όσο για αυτούς που θέλουν να φέρουν το γραφείο στο σπίτι τους, δύο από τις προσφορές της Black Friday 2021 που αξίζουν την προσοχή τους, είναι το Quest desktop -με δύο χρόνια εγγύηση- που μπορούν να βρουν μόλις στα 222 ευρώ, καθώς και το HP πολυμηχάνημα 3 σε 1 το οποίο βρίσκεται μέχρι τις 26 Νοεμβρίου σε προσφορά και συγκεκριμένα, στα 29 ευρώ.

Συμβουλές για να κάνετε με ασφάλεια και επιτυχία τις φετινές σας αγορές

Αφού εντοπίσατε τις πιο «δυνατές» προσφορές της Black Friday 2021 σε επίπεδο τεχνολογίας, σειρά έχει το να λάβετε υπόψη σας μερικά tips, που θα σας βοηθήσουν να κάνετε με μεγαλύτερη ασφάλεια και επιτυχία τις αγορές σας.

Έτσι, λοιπόν, πριν κάνετε την πρώτη σας αγορά, καλό είναι να υπολογίσετε το budget που θέλετε και μπορείτε να διαθέσετε συνολικά, ώστε να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Ακόμη πιο σημαντικό, είναι το να κάνετε τις online αγορές σας από καταστήματα και brand που εμπιστεύεστε, ώστε να είναι ακόμη πιο ασφαλές το αγοραστικό σας «ταξίδι». Για παράδειγμα, σε επίπεδο τεχνολογίας και κορυφαίων Black Friday προσφορών, είναι γνωστό πως τα Public και η Media Markt, βρίσκονται στην κορυφή της λίστας και πρόκειται για προορισμούς που εμπιστευόμαστε όλοι διαχρονικά. Φέτος δε, φέρνουν τη μεγαλύτερη Black Friday που έγινε ποτέ!

Τέλος, μία ακόμη «έξυπνη» ιδέα για να είστε σίγουροι πως δεν θα χάσετε τις καλύτερες προσφορές της Black Friday 2021, είναι το να εγγραφείτε σήμερα κιόλας στα newsletter των καταστημάτων και των brand που σας ενδιαφέρουν. Έτσι, θα ενημερώνεστε άμεσα και πριν από τους άλλους για κάθε προσφορά, στην οποία ενδέχεται να θέλετε να επενδύσετε.

Το σίγουρο είναι πως αν λατρεύετε την τεχνολογία και το gaming και θέλετε να εκμεταλλευτείτε τις προσφορές της Black Friday 2021 για να αναβαθμίσετε τον τρόπο που εργάζεστε και διασκεδάζετε εντός, τότε στα Public και τη Media Markt θα βρείτε τώρα τις πιο χαμηλές τιμές, στις πιο «δυνατές» προϊοντικές κατηγορίες. Συντονιστείτε, λοιπόν, εγκαίρως και κάντε με άνεση και ασφάλεια τις αγορές σας. Διότι τα Public και η Media Markt, φέρνουν φέτος τη μεγαλύτερη Black Friday που έγινε ποτέ!


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ