Σπύρος Μπιμπίλας: Ο αγαπημένος ηθοποιός σε μια απολαυστική συνέντευξη

Ο Σπύρος Μπιμπίλας είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς στην Ελλάδα, ενώ η φωνή του μας γυρνά όλους πίσω στην παιδική μας ηλικία. Έχοντας μια πλούσια πορεία στον καλλιτεχνικό χώρο, εδώ και αρκετά χρόνια διατελεί Πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και βοηθά με οποιονδήποτε τρόπο μπορεί τον κλάδο. Σάλο προκάλεσε η πρόσφατη αντιπαράθεση που είχε με τον Άρη Σερβετάλη, με αφορμή την απόφαση να σταματήσει την παράσταση Ρινόκερως του Ιονέσκο για να μην ερμηνεύει μονάχα μπροστά σε εμβολιασμένους. Ο κ. Μπιμπίλας μίλησε για όλους και για όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή The 2Night Show.

Σπύρος Μπιμπίλας στο The 2Night Show

Αφενός, ο Σπύρος Μπιμπίλας παραδέχτηκε πως ο Άρης Σερβετάλης δεν είναι γραμμένος στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών. Ως εκ τούτου, δεν μπορεί να τον προστατεύσει. Ο ίδιος θεωρεί πως ο ηθοποιός εκμεταλλεύεται την αναγνωρισιμότητά του, με σκοπό να αποφύγη οποιαδήποτε δίωξη εις βάρος του για τα διαφυγόντα κέρδη που ενδεχομένως προκάλεσε και για τα άτομα που ανάγκασε να μείνουν άνεργα σε μία τόσο δύσκολη στιγμή.

Έπειτα ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την συμμετοχή του στην υπερπαραγωγή The Crown: “Δεν είχα δει ποτέ The Crown. Με πήρε μια casting director και με ρώτησε αν θέλω να περάσω από ένα δοκιμαστικό. Της είπα ότι δεν ξέρω καλά αγγλικά, ότι ξέρω τα αγγλικά του τουρίστα. Μου είπαν ότι δεν έχει καμία σημασία και να πάω να κάνω την ακρόαση. Ήθελαν να κάνω τον Λάτση, γιατί είπαν ότι του μοιάζω. Τους είπα ότι αν δεν έχω βοηθό για τη γλώσσα, δεν μπορώ να πάω.

Τελικά μου έφεραν, επειδή επέμεινα. Πληρωμένα όλα. Ήθελα βοηθό για να συνενοηθώ με τον σκηνοθέτη. Με υποδέχτηκαν λες και ήρθε ο πιο famous από την Ελλάδα. Πέρασα πολύ ωραία. Τα γυρίσματα έγιναν στην Μαγιόρκα και στην Σεβίλλη. Δέκα ημέρες έμεινα για ένα επεισόδιο, σε δυο σκηνές έπαιξα. Υπήρχε χλιδή στα γυρίσματα του The Crown, άπειρη οργάνωση και άπειροι βοηθοί. Πήγα να δέσω τα κορδόνια μου και δεν με άφηναν, έπρεπε να έρθει ειδικός”. 

Σε σχέση με την προσωπική του ζωή, ο κ. Μπιμπίλας ήταν κάθετος. Ανέφερε πως έχει κάνει 4 μεγάλες σχέσεις στη ζωή του, αλλά δεν θεωρεί πως πρέπει να απασχολεί τον κόσμο τι κάνει ο καθένας ιδιωτικά. Επίσης, παραδέχτηκε πως ποτέ δεν θέλησε να γίνει πατέρας: “Δεν ήθελα ποτέ να κάνω παιδί, δεν με απασχόλησε ποτέ, δεν με ενδιέφερε να αφήσω τη συνέχεια μου, θα αφήσω την καλή μου αύρα και όλο αυτό το έργο που κάνω για τους άλλους. Νομίζω είναι πιο σπουδαίο από το να κάνω παιδί. Έχω κάνει οικογένεια όλους τους ηθοποιούς και τους έρωτες της ζωής μου”.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here