Κύπρος – Αποκάλυψη: Τι προηγήθηκε του ξυλοδαρμού του μπασκετμπολίστα της ΑΕΛ (vid)


Βίντεο που φέρεται να καταγράφει τις στιγμές πριν τον ξυλοδαρμό του 23χρονου καλαθοσφαιριστής της ΑΕΛ, Corey Manigault, έδωσε στην δημοσιότητα η ιστοσελίδα Offsite.

Όπως θα δείτε στο βίντεο, ο 23χρονος καλαθοσφαιριστής φέρεται να έρχεται σε αντιπαράθεση με την γυναίκα συνοδό του. Σε κάποια στιγμή, μάλιστα, φαίνεται ότι την αγκαλιάζει με έντονο τρόπο και στην συνέχεια να την ρίχνει στο πάτωμα.

Μετά το συμβάν, ο φωτογράφος του μαγαζιού και ένας σερβιτόρος πηγαίνουν προς το μέρος του Manigault, ενώ λίγο αργότερα φτάνει και ο φρουρός ασφαλείας.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο φρουρός ασφαλείας είχε προσεγγίσει τη γυναίκα και την ρώτησε κάτι και όσο συνομιλούν επιστρέφει ο καλαθοσφαιριστής. Αφού ανταλλάζουν κάποιες κουβέντες, την οδηγεί πίσω στο τραπέζι τους.

Ο φρουρός παρακολουθεί τις κινήσεις του καλαθοσφαιριστή και όταν φέρεται να αγκαλιάζει με περίεργο τρόπο την γυναίκα, επεμβαίνει και προσπαθεί απομακρύνει τα χέρια του 23χρονου από τον λαιμό της.

Στη συνέχεια, όπως θα δείτε στο βίντεο, ο φρουρός ασφαλείας με την βοήθεια δεύτερου προσώπου προσπαθούν να τον βγάλουν εκτός του μαγαζιού και ακολουθεί συμπλοκή. Το δημοσίευμα αναφέρει μάλιστα ότι ο 23χρονος μαζί με την παρέα του καταφέρνει να εισέλθει ξανά εντός του μαγαζιού και να προκαλεί εκ νέου αναστάτωση. Τελικά, εντός μένει η γυναίκα με άτομο της παρέας του Manigault, ενώ ο καλαθοσφαιριστής είναι εκτός.

Στο δεύτερο βίντεο φαίνονται πλάνα από την έξοδο του μαγαζιού, τα οποία δείχνουν διάφορα άτομα να οδηγούν προς την έξοδο τον 23χρονο. Ακολούθως, όμως, ο καλαθοσφαιριστής φαίνεται να ορμάει εκ νέου μέσα στο μαγαζί και να αρχίζει νέα συμπλοκή.

Τα πλάνα δείχνουν άγρια συμπλοκή, με τον ένα εκ των δυο να βρίσκεται κάτω, αλλά το πρόσωπο αυτό δεν είναι ο καλαθοσφαιριστής αλλά ο φίλος του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο καλαθοσφαιριστής φαίνεται ότι όταν αποχώρησε από το μαγαζί δεν ήταν τραυματισμένος σοβαρά αφού άλλο βίντεο, που ήδη κυκλοφόρησε, υποστηρίζεται ότι αφορά πλάνα της στιγμής που ο καλαθοσφαιριστής εμπλέκεται εκ νέου σε συμπλοκή σε δημόσιο χώρο -10άδες μέτρα μακριά από το μαγαζί όπου βρισκόταν προηγουμένως.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ