Στη Γκάνα ο Νίκος Δένδιας – Δωρεά 150.000 εμβολίων από την Ελλάδα


Το ελληνικό σχολείο Αγίου Νικολάου Γκάνας επισκέφθηκε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ο οποίος βρίσκεται σήμερα στη χώρα αυτή της Δυτικής Αφρικής.

Σε δηλώσεις του μετά την επίσκεψη, ο κ. Δένδιας συνεχάρη το Ίδρυμα Τσάκου για αυτή το έργο του στην Άκκρα της Γκάνας, καθώς και την Εταιρεία Μυτιληναίος για την τεράστια συμμετοχή της. Όπως είπε, δίνουν «ένα πολύ περήφανο παράδειγμα για το πώς θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας σε μια άλλη ήπειρο, η οποία στον χάρτη φαίνεται μακριά, αν είστε εδώ φαίνεται πολύ κοντά στη δική μας».

«Ήρθα εδώ εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης, της κυβέρνησης του πρωθυπουργού Μητσοτάκη, για να προσθέσω τη δική μας δωρεά σε αυτό το περήφανο παράδειγμα ανθρώπινης φροντίδας ο ένας για τον άλλον» σημείωσε ο κ. Δένδιας.

Νωρίτερα σήμερα, ο υπουργός παρέδωσε 150.000 εμβόλια κατά του κορονοϊού, ως έκφραση της αλληλεγγύης της Ελλάδας στη Γκάνα και τον λαό της.

«Είμαι τόσο περήφανος και τόσο συγκινημένος που βρίσκομαι εδώ με τον πρέσβη μας σήμερα. Και να είστε σίγουροι ότι θα είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε στο μέλλον όσο μπορούμε», προσέθεσε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ