Σεξ μαλλιά: Το σεξ κάνει τα μαλλιά σας πιο δυνατά!


Tο σεξ έχει μια σειρά από εκπληκτικά οφέλη που σχετίζονται με την υγεία και τη δύναμη των μαλλιών σας. Ποιος να το ‘ξερε ότι η λύση στα ταλαιπωρημένα μαλλιά θα μπορούσαν να είναι μερικές παθιασμένες νύχτες ανάμεσα στα σεντόνια;!

  • Το σεξ ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος σας προκαλώντας καλύτερη οξυγόνωση

Παρόμοια με τη σωματική άσκηση, το σεξ μπορεί να ενισχύσει την κυκλοφορία του αίματος στο σώμα. Με το αίμα να ρέει πιο αποτελεσματικά στο σώμα, τα όργανα, το δέρμα και τα μαλλιά σας οξυγονώνονται σωστά. Αυτή η ώθηση στην κυκλοφορία φωτίζει επίσης την επιδερμίδα σας και δίνει στο δέρμα σας μια νεανική λάμψη.

  • Το σεξ μειώνει το στρες

Σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες, οι οργασμοί μπορούν να ενισχύσουν την παραγωγή κολλαγόνου που είναι απαραίτητο για τη διατήρηση της υγείας των μαλλιών και του δέρματος. Οι ορμόνες του στρες συνδέονται επίσης συνήθως με προβλήματα αραίωσης των μαλλιών και το τακτικό σεξ μειώνει τις βλαβερές συνέπειες που μπορεί να έχει το στρες στα μαλλιά σας.

  • Το σεξ κάνει τα μαλλιά σας πιο δυνατά!

Σύμφωνα με έρευνα, το σεξ επιτρέπει στο σύστημά μας να κατανείμει σωστά τα θρεπτικά συστατικά και στα διάφορα μέρη του σώματός μας να απορροφήσουν καλύτερα τα θρεπτικά στοιχεία που χρειάζονται. Η αύξηση στην απορρόφηση μετάλλων και θρεπτικών συστατικών μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τη δύναμη των μαλλιών μας.

  • Το σεξ σας βοηθά να κοιμάστε καλύτερα

Το σεξ έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της ωκυτοκίνης. Σύμφωνα με τους ειδικούς τα επίπεδα ωκυτοκίνης στο σώμα μας αυξάνονται όταν κάνουμε σεξ. Αυτό μας χαλαρώνει και μας βοηθά να κοιμηθούμε καλύτερα. Καλύτερος ύπνος σημαίνει λιγότερο στρες.

  • Το σεξ ενισχύει τη λάμψη των μαλλιών σας

Κατά τη διάρκεια μιας σεξουαλικής αλληλεπίδρασης, το σώμα θα απελευθερώσει αυξημένη ποσότητα οιστρογόνων. Αυτή η ορμόνη θρέφει τα θαμπά μαλλιά και βοηθά στη μείωση της τριχόπτωσης. Η ενίσχυση της κυκλοφορίας συμβάλλει επίσης στη λάμψη των μαλλιών και μας χαρίζει πιο λεία επιδερμίδα.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ