Πατέρας στις ΗΠΑ σκότωσε την δύο μηνών κόρη του και κατηγόρησε τη… γάτα!


Σοκ προκαλεί ο τρόπος με τον οποίο ένας πατέρας στις ΗΠΑ προσπάθησε να κρύψει τη δολοφονία της δύο μηνών κόρης του από τον ίδιο

Πίσω από τη γάτα του επιχείρησε να κρυφτεί ένας πατέρας από τη Μινεσότα των ΗΠΑ ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της μόλις δύο μηνών κόρης του.

Ο 39χρονος Κρίστοφερ Χέντερσον όπως είναι το όνομά του πατέρα του βρέφους ξυλοκόπησε την δύο μηνών κόρη του μέσα στο σπίτι που έμεναν προκαλώντας της κατάγματα στα πόδια, αιμάτωμα στον εγκέφαλο και σπασμένα πλευρά.

Το βρέφος μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένο στο νοσοκομείο στις 23 Σεπτεμβρίου και έχασε τη μάχη για τη ζωή στις 3 Νοεμβρίου καθώς διαπιστώθηκε από τους γιατρούς ότι δεν είχε καμία εγκεφαλική λειτουργία.

O 39χρονος πατέρας που σκότωσε τη δύο μηνών κόρη του στη Μινεσότα των ΗΠΑ

Σύμφωνα με την αστυνομία ο πατέρας του βρέφους όταν ρωτήθηκε για τα τραύματα στο παιδί του αρχικά κατηγόρησε την γάτα αλλά στη συνέχει παραδέχθηκε ότι χτύπησε άγρια το δύο μηνών κορίτσι στην πλάτη για πέντε λεπτά προκειμένου να το κάνει να ησυχάσει.

Ο πατέρας του βρέφους κρατείται με εγγύηση 1 εκατομμυρίου δολαρίων ενώ η ακριβής αιτία θανάτου του κοριτσιού αναμένεται από την έκθεση του ιατροδικαστή.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ