Κοζάνη: Επεισόδια με δακρυγόνα ανάμεσα σε μέλη της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ και την αστυνομία


Επεισόδια το μεσημέρι της Παρασκευής στην Κοζάνη ανάμεσα σε μέλη της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ και αστυνομικούς

Επεισόδια, συγκρούσεις και δακρυγόνα το μεσημέρι της Παρασκευής στην Κοζάνη και συγκεκριμένα στο σημείο στο οποίο είχε στήσει μπλόκο η ΕΛΑΣ στους συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ που ήθελαν να προσεγγίσουν το κτήριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στο οποίο θα βρεθεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στα πλαίσια επίσκεψής του στην περιοχή.

Η κατάσταση στην περιοχή «μύριζε μπαρούτι» από νωρίς όταν οι διαδηλωτές, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, διαπίστωσαν ότι το πρώτο μπλόκο της αστυνομίας είχε στηθεί σε απόσταση τριών χιλιομέτρων από το κτήριο της Περιφέρειας.

Ακολούθησαν διαπραγματεύσεις εκπροσώπων των διαδηλωτών με αξιωματικούς της ΕΛΑΣ μετά τις οποίες αποφασίστηκε το μπλόκο να μετακινηθεί σε απόσταση 1,5χλμ. από το κτήριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Οι διαδηλωτές διαμαρτύρονται για το σχέδιο απολιγνητοποίηση της περιοχής της Κοζάνης που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση και όπως λένε θέλε να συναντήσου τον πρωθυπουργό.

«Eίναι πρωτόγνωρα αυτά που γίνονται, εμείς ζητήσαμε να διαδηλώσουμε ειρηνικά σε μια απόσταση ασφαλείας από τον Πρωθυπουργό αλλά δε μας αφήνουν» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, Γιώργος Αδαμίδης.

Με πληροφορίες από kozan.gr, kozanimedia.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ