Κρίσιμες στιγμές 27/11: Η νέα σειρά του Μανούσου Μανουσάκη κάνει πρεμιέρα στην Ertflix [trailer]

Μετά τις άκρως επιτυχημένες μίνι σειρές με υπογραφή Μανούσου Μανουσάκη, “Βαρδιάνος στα σπόρκα” και “Ποίος ήτον ο φονεύς του αδελφού μου”, μια ακόμη προσεγμένη παραγωγή κάνει πρεμιέρα απόψε.

Η σειρά έχει τίτλο “Κρίσιμες στιγμές” και διαδραματίζεται την περίοδο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και της γερμανικής κατοχής. Πρεμιέρα λοιπόν και για τη νέα παραγωγή της ΕΡΤ 1, απόψε στις 22:00 και στην Ertflix. Πρωταγωνιστές είναι ο Άκης Σακελλαρίου και η Τάνια Τρύπη, ενώ μια ομάδα εξαιρετικών ηθοποιών συμπληρώνει το καστ.

Κρίσιμες στιγμές 27/11: Τι θα δούμε στην πρεμιέρα της νέας σειράς;

Ο Δημήτρης και η Ντόρα Καλλιγέρη είναι ένα ζευγάρι εύπορων αστών, των οποίων η ζωή αλλάζει άρδην λόγω του πολέμου. Παρά τη μοναχική ζωή τους, ο πόλεμος τους αλλάζει και αυτούς. Είναι Απρίλιος του 1941 και οι Γερμανοί και ο πόλεμος στην Αλβανία οδεύει προς το τέλος. Τα σύννεφα, όμως, παρά τις νίκες των Ελλήνων, δεν λένε να διαλυθούν. Το ζευγάρι θα βιώσει κάτι που θα τους οδηγήσει σε μια κρίση που θα αναθεωρήσει όσα πρέσβευαν έως τότε η ζωή που ζούσαν.

Ο Δημήτρης Καλλιγέρης εντάσσεται στην Αντίσταση. Η γυναίκα του στην αρχή δε γνωρίζει τι έχει συμβεί. Ανοίγει όμως το σπιτικό τους, αν και παραξενεύεται για το γεγονός ότι οι συνδαιτημόνες τους δεν είναι λόγιοι, επιστήμονες και ακαδημαϊκοί. Αντιθέτως, πρόκειται για νεαρούς που καμία σχέση δεν έχουν με το κοινωνικό περίγυρο της οικογένειάς τους. Η απορία τους θα λυθεί με την αποκάλυψη πως ο σύζυγός της δεν παραμένει πλέον άπραγος στις εξελίξεις.

Την ίδια στιγμή, διαδραματίζονται στην σειρά οι ζωές πολλών ακόμη ανθρώπων εν μέσω της γερμανικής κατοχής. Στρατιώτες που φεύγουν για τον πόλεμο, μανάδες που λαχταρούν να δουν τους αγαπημένους τους που γυρίζουν από το Μέτωπο, αποκαλύψεις για τα θύματα στον πόλεμο της Αλβανίας, όλα αυτά συνθέτουν το σκηνικό της νέας σειράς που υπόσχεται να μας καθηλώσει. Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι στην ΕΡΤ 1 απόψε στις 22:00 και απολαύστε μια ακόμη εξαιρετική παραγωγή!

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here