Άννα Μαρία Βέλλη: Συνεχίζει να σοκάρει η Youtuber λίγες ημέρες μετά την συγκλονιστική της ανάρτηση για την κακοποίηση


Λίγες ημέρες μετά την συγκλονιστική της ανάρτηση σχετικά με τον ξυλοδαρμό της από πρώην σύντροφό της, η Άννα Μαρία Βέλλη βρέθηκε καλεσμένη στο διαδικτυακό κανάλι του Youtuber Konilo και μίλησε γι’ αυτό το γεγονός που την έχει στιγματίσει. Η επιτυχημένη Youtuber που συμμετείχε πέρισυ στο Survivor και έχει γίνει αγαπητή από το τηλεοπτικό κοινό έδωσε το δικό της μήνυμα, ωθώντας όλες τις γυναίκες που βρίσκονται σε μια κακοποιητική σχέση να μιλήσουν και να φύγουν άμεσα. Είναι ένας φαύλος κύκλος, από τον οποίο μόνο εξελικτικά κινείται η κακοποίηση. Η ίδια παραδέχεται πως είχε φτάσει σε σημείο να μισεί τον εαυτό της και να μην θέλει καν να κοιτάξει το είδωλό της στον καθρέπτη. Έτσι λειτουργεί άλλωστε μια τέτοια σχέση, πείθοντας το θύμα πως φταίει για τα πάντα.

Άννα Μαρία Βέλλη: Οι αποκαλύψεις για την κακοποιητική σχέση με πρώην σύντροφό της

Η Άννα Μαρία Βέλλη ήταν κάθετη ως προς το πότε κατάλαβε πως έπρεπε να φύγει από αυτή την σχέση, η οποία την έχει στιγματίσει: “Κατάλαβα ότι πρέπει να φύγω όταν κινδύνευσε σοβαρά η ζωή μου, όταν είπα ότι υπάρχει πιθανότητα να μην ανέπνεα μετά από αυτό που συνέβη. Εκεί κατάλαβα ότι είμαι σε μία τοξική, χειριστική σχέση και πρέπει να φύγω. Έφαγα ξύλο, κεφάλι στο πάτωμα, στα πλακάκια. Αν εγώ κάτσω και σου πω γιατί με έδειρε θα είναι σαν να δικαιολογώ την πράξη του. Η χειριστική σχέση είναι ότι σε πείθω ότι εσύ είσαι το πρόβλημα. Ενώ είχα πολλή αυτοπεποίθηση, έφτασα στο σημείο να μη θέλω να με δω στον καθρέφτη”. Βεβαίως, αναγνωρίζει πόσο δύσκολο είναι να κάνει μια γυναίκα αυτό το βήμα και να απελευθερωθεί από τον προσωπικό της δυνάστη. Το έζησε και η ίδια με τον χειρότερο τρόπο, άλλωστε.

Έπειτα μίλησε για τον κοινωνικό περίγυρο, που διαδραματίζει σπουδαίο ρόλο σε τέτοιες περιπτώσεις. Πάντα κάποιος γνωρίζει και αν δράσει άμεσα, ενδεχομένως τα πράγματα να είναι καλύτερα για το εκάστοτε θύμα: “Τον συντηρούσα οικονομικά και με έλεγε τσιγκούνα. Μιλάμε για παράσιτο. Ζούσα με έναν άνθρωπο και κατέληξα να τρώω ξύλο. Ο κόσμος έλεγε ότι θα με προωθήσει γιατί είναι διάσημος. Επέλεξα να μη μιλήσω όταν ήμουν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, για να μην κακοποιηθεί η ψυχούλα μου. Ήταν πολύ δύσκολο να επανέλθω, να μη βλέπω εφιάλτες… Τη στιγμή που συνέβαινε έκανε χιούμορ για να μπορέσω να το αντιμετωπίσω. Αν οι φίλοι του τον ξέκοβαν, ίσως να έπαιρνε ένα έξτρα μάθημα. Τώρα που δεν το έχουν ξεκόψει, που είναι σαν να μην έχει συμβεί τίποτα θα γίνει το ίδιο”.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ