Νίκος Στραβελάκης: Στο νοσοκομείο ο γνωστός δημοσιογράφος με πνευμονία, νοσώντας από κορωνοϊό


Ο γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Στραβελάκης από χτες Σάββατο βρίσκεται στο νοσοκομείο “Σωτηρία”, καθώς παρουσίασε συμπτώματα πνευμονίας.

Ο κ. Στραβελάκης είχε κάνει την τρίτη δόση εμβολίου δέκα ημέρες πριν στο εμβολιαστικό κέντρο “Προμηθέας”, ενώ είχε απομονωθεί στο σπίτι του μετά από θετικό PCR test που είχε κάνει για τον κορωνοϊό την προηγούμενη Τρίτη.

Αυτό που τον οδήγησε στο νοσοκομείο ήταν ο έντονος βήχας, ο οποίος τον ταλαιπωρούσε σε εξαιρετικό βαθμό. Αφού τον εξέτασαν οι θεράποντες ιατροί του πρότειναν να εισαχθεί στο νοσοκομείο, έτσι ώστε να μπορούν να τον παρακολουθούν στενά.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο δημοσιογράφος είχε κάνει πολλά rapid tests & self tests, τα οποία όμως έβγαιναν στην περίπτωσή του αρνητικά. Το μοριακό τεστ, ωστόσο, έδωσε την αλήθεια. Στα θετικά, δεν παρουσιάζει υψηλό πυρετό και ο κορεσμός οξυγόνου βρίσκεται σε ικανοποιητικά επίπεδα για τον παρουσιαστή του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Το χρονικό της διάγνωσης

Μετά την τρίτη δόση εμβολίου που έλαβε ο Νίκος Στραβελάκης, παρουσίασε ορισμένα συμπτώματα που ομοιάζουν με εκείνα της γρίπης. Όμως κάθε rapid test που έκανε έβγαινε αρνητικό. Επομένως, οι γιατροί του τον διαβεβαίωναν πως τα όσα ένιωθε ήταν οι παρενέργειες του εμβολίου.

Έτσι ο παρουσιαστής ήθελε να μεταβεί στο κανάλι και να παρουσιάσει το δελτίο ειδήσεων ως συνήθως. Θέλοντας να είναι 100% σίγουρος, όμως, προτίμησε να κάνει και PCR test προτού βρεθεί στον χώρο εργασίας του. Εκεί λοιπόν διαπιστώθηκε πως ο δημοσιογράφος όντως νοσούσε από κορωνοϊό. Άμεσα απομονώθηκε στο σπίτι του σε κατ’ οίκον καραντίνα, μιας και ήταν σταθερός μέχρι που χτες η κατάστασή του υποτροπίασε. Η επιδείνωση των συμπτωμάτων τον έκαναν να αναζητήσει ιατρική φροντίδα και τελικώς έκανε πολύ καλά που αποτάθηκε στο ιατρικό προσωπικό. Την εισαγωγή του στο νοσοκομείο έκανε γνωστή μέσα από ανάρτησή του ο επίσης δημοσιογράφος και φίλος του Νίκου Στραβελάκη, Γιάννης Λοβέρδος.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ