Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε σπίτι στο Γαλάτσι: Βρέθηκαν 21 κιλά ηρωίνης


Έφοδος πάνοπλων αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών σε διαμέρισμα στο Γαλάτσι αποκάλυψε ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο νόθευσης ηρωίνης

Το κύκλωμα νόθευε τα ναρκωτικά για να μεγιστοποιεί τα κέρδη του. Η Αστυνομία «ξήλωσε» εγκληματική οργάνωση με τη σύλληψη τριών ατόμων και την κατάσχεση 21 κιλών ηρωίνης.

Από τις παρακολουθήσεις που έγιναν αποκαλύφθηκαν οι ρόλοι των μελών του κυκλώματος. Ένας 33χρονος φέρεται ως «διευθύνων» της οργάνωσης, ενώ παράλληλα συντόνιζε τη διακίνηση των ναρκωτικών. Ένας 36χρονος φέρεται ως υπεύθυνος για τη μεταφορά των ναρκωτικών, καθώς και για τη φύλαξη των χρημάτων που προέρχονταν από τις πωλήσεις. Μία 60χρονη φέρεται ως υπεύθυνη για τη φύλαξη του εργαστηρίου νόθευσης και επανατυποποίησης της ηρωίνης.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η ηρωίνη κατέληγε στις «πιάτσες θανάτου» στο κέντρο της Αθήνας. Συνολικά κατασχέθηκαν 21 κιλά και 530 γραμμάρια ηρωίνης, περίστροφο, 13.520 ευρώ, 30.000 λεκ Αλβανίας, αυτοκίνητα, Φορτηγό, ζυγαριές ακριβείας και κινητά τηλέφωνα.

Οι συλλήψεις έγιναν το μεσημέρι του Σαββάτου, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση στην Κυψέλη και στο Γαλάτσι.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της εγκληματικής οργάνωσης και της πλαστογραφίας και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ