Φώφη Γεννηματά: «Λυπούμαι» – Η συγγνώμη του Στέφανου Κασιμάτη για την «ακραία διατύπωση»


Ο δημοσιογράφος Στέφανος Κασιμάτης ζήτησε συγγνώμη για το σχόλιό του κατά της Φώφης Γεννηματά που προκάλεσε την οργή του Κινήματος Αλλαγής

«Λυπούμαι». Με τη λέξη αυτή ξεκινά ο δημοσιογράφος της εφημερίδας τα ΝΕΑ, Στέφανος Κασιμάτης, την συγγνώμη του για το σχόλιο κατά της Φώφης Γεννηματά στο φύλλο του Σαββάτου που προκάλεσε την οργή του Κινήματος Αλλαγής.

Ο Στέφανος Κασιμάτης κάνει λόγο για μια «ακραία διατύπωση» υποστηρίζοντας ότι δεν είχε καμία πρόθεση «να θίξει τη μνήμη της Φώφης Γεννηματά» μετά τις έντονες αντιδράσεις και από το ΚΙΝΑΛ που σημείωσε ότι «ντράπηκε και η ντροπή» για όσα δημοσιεύθηκαν στα ΝΕΑ του Σαββάτου.

Η συγγνώμη του Στέφανου Κασιμάτη για το σχόλιο όσον αφορά τη Φώφη Γεννηματά

Ειλικρινά λυπούμαι για τον θόρυβο που προκάλεσε μια φράση στο σημείωμα του περασμένου Σαββάτου διότι η επίμαχη φράση δεν είχε κατ’ ουδένα τρόπο-σκοπό να θίξει τη μνήμη της Φώφης Γεννηματά. Το αντίθετο μάλιστα. Είναι προφανές ότι μια ακραία διατύπωση προκάλεσε ερμηνείες που δεν απηχούσαν το περιεχόμενο όσων ήθελα να εκφράσω

Η οργή του Κινήματος Αλλαγής για το σχόλιο όσον αφορά τη Φώφη Γεννηματά

Η αντίδραση των μελών του ΚΙΝΑΛ για το σχόλιο του δημοσιογράφου, Στέφανου Κασιμάτη στην στήλη του «Πανδώρα» στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» για το τουλάχιστον αηθές σχόλιο προσπάθησε να εργαλοιοποιήσει τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά ήταν άμεση, με πληθώρα αναρτήσεων στο Twitter κατά του δημοσιογράφου, ο οποίος για έναν ακατανόητο λόγο ανέφερε στο κείμενό του: «αξιοσημείωτη ειρωνεία ότι, με τον θάνατό της, η μακαρίτισσα Φώφη προσέφερε στο ΠΑΣΟΚ περισσότερα από όσα είχε προσφέρει με τη ζωή της».

Ο γενικός γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης, ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Η “Πανδώρα”, του “γνωστού και μη εξαιρετέου” κ. Κασιμάτη, στη στήλη του στα ΝΕΑ, ξαναχτύπησε σήμερα τη Φώφη Γεννηματά με άθλιο τρόπο που ντράπηκε μέχρι και η ντροπή. Η απάντηση μας είναι η ίδια που τόσα χρόνια η ίδια έδινε σε συστηματικά και λυσσαλέα χτυπήματα, που όχι μόνο με δημοσιογραφία, αλλά ούτε με το περιθώριο δεν συνάδουν: Περιφρόνηση και Απαξίωση”».

«Το χειρότερο δεν είναι ότι ο κ. Κασιμάτης γνωρίζει ότι αυτό που κάνει είναι χυδαίο. Το χειρότερο είναι ότι θεωρεί έξυπνο αυτό που κάνει. Η καλύτερη τακτική σε τέτοιες συμπεριφορές είναι να μην τους δίνεις σημασία. Η εφημερίδα όμως; Νοιώθει καλά να κοιτάζει από μακριά;» αναφέρει σε ανάρτησή του ο Παύλος Γερουλάνος.

«Κανένα μέτρο, καμία ενσυναίσθηση, κανένας σεβασμός στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά. Ντροπή για την απρέπεια του σχολίου του κ. Κασιμάτη», γράφει σε tweet του ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Αυτή ήταν η καθημερινότητα της Φώφης Γεννηματά επί 6 χρόνια. Αθλιότητες και διαρκή χτυπήματα, χωρίς κανένα σεβασμό, καμία ενσυναίσθηση. Ούτε τώρα; Ντροπή για όσα γράφει ο κ. Κασιμάτης» έγραψε από την πλευρά του ο Παύλος Χρηστίδης.

Βασίλης Κικίλιας για Κασιμάτη: «Ο επαγγελματίας κριτής των πάντων τώρα και τυμβωρύχος»

Παράλληλα, σφοδρή επίθεση κατά του δημοσιογράφου, Στέφανου Κασιμάτη, εξαπέλυσε ο Βασίλης Κικίλιας, μετά το αηθές σχόλιο του πρώτου για την εκλιπούσα Φώφη Γεννηματά.

Με tweet του, ο υπουργός Τουρισμού έγραψε χαρακτηριστικά: «Ο επαγγελματίας κριτής των πάντων τώρα και τυμβωρύχος. Πόσο ακόμα…»


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ