HΠΑ: Θύελλα αντιδράσεων για τον «υποκριτή» Τζο Μπάιντεν – Κάνει τα ψώνια του χωρίς μάσκα


Ο Τζο Μπάιντεν «συνελήφθη» να ψωνίζει σε μεγάλο πολυκατάστημα στο νησί Ναντάκετ το σαββατοκύριακο χωρίς να φοράει μάσκα, παρά το γεγονός ότι έχει επανειλημμένα προτρέψει τους Αμερικανούς να τηρούν τα μέτρα προστασίας

Οι φωτογραφίες δείχνουν τον Αμερικανό πρόεδρο να φοράει μία μαύρη μάσκα…γύρω από το λαιμό του, αφήνοντας το στόμα και τη μύτη του εκτεθειμένα μέσα στο κατάστημα Murray’s Toggery στο νησί Ναντάκετ.

Μία μεγάλη πινακίδα στην είσοδο ενημερώνει τους πελάτες στο κατάστημα ρούχων ότι η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη…εντολή που προφανώς δεν ισχύει για τον πρώτο πολίτη των ΗΠΑ.

Ο Μπάιντεν σύμφωνα με την εφημερίδα New York Post που έκανε πρωτοσέλιδο το θέμα χαρακτηρίζοντας μάλιστα τον Αμερικανό πρόεδρο «υποκριτή», έφυγε από το κατάστημα περίπου στις 4:45 μ.μ (τοπική ώρα) το Σάββατο με ένα ρόφημα στο χέρι, σύμφωνα με τις φωτογραφίες και το ρεπορτάζ.

O Τζο Μπάιντεν αγνοεί τις οδηγίες για χρήση μάσκαςΑ.Ρ

Η αυστηρή πολιτική που ορίστηκε από το κατάστημα ρούχων και αναμνηστικών στην κεντρική Οδό του Nαντάκετ, περίπου 30 μίλια από το Κέιπ Κοντ, στην πολιτεία της Μασαχουσέτης ορίστηκε πρόσφατα, μετά τη νέα έξαρση των κρουσμάτων κορονοϊού

Η…απόδραση χωρίς μάσκα έγινε καθώς ο Μπάιντεν πέρασε την Ημέρα των Ευχαριστιών με την οικογένειά του στο σπίτι του δισεκατομμυριούχου Ντέιβιντ Ρούμπινσταϊν στο Nαντάκετ, όπου παρευρέθηκε σε μια χριστουγεννιάτικη τελετή φωταγώγησης δέντρων. Ένας άνδρας στη διαδρομή σημειώνει το άρθρο της εφημερίδας, ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο ενάντια στην αυτοκινητοπομπή του Αμερικανού προέδου.

To πρωτοσέλιδο της Νew York Post

Ο Μπάιντεν ο οποίος έκανε ενισχυτική δόση εμβολίου τον Σεπτέμβριο, είχε δώσει τρίμηνη εντολή για υποχρεωτική μάσκα σε όλη τη χώρα, ενώ νωρίτερα φέτος τόνισε ότι η κάλυψη του προσώπου θα είναι απαραίτητη μέχρι το 2021. «Ξέρετε ότι η χρήση αυτής της μάσκας τον επόμενο χρόνο εδώ μπορεί να σώσει ζωές — έναν πολύ σημαντικό αριθμό», δήλωνε τον Φεβρουάριο.

Η εκδρομή για ψώνια το σαββατοκύριακο των Ευχαριστιών δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Μπάιντεν παραβίασε τους κανόνες χρήσης μάσκας.

Τον Οκτώβριο, ο Μπάιντεν συνελήφθη να παραβιάζει την οδηγία της Ουάσιγκτον για υποχρεωτική χρήση μάσκας σε εσωτερικούς χώρους στη Φιόλα Μάρε στο Τζορτζτάουν, κρατώντας την μπλε χειρουργική μάσκα στα χέρια του, ενώ δεν έτρωγε.
Ο Λευκός Οίκος δεν απάντησε αμέσως σε αίτημα της Post για σχολιασμό σχετικά με την έλλειψη μάσκας στο Nαντάκετ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ