Σασμός 29/11: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της αγαπημένης μας σειράς; [trailer]

Έφτασε η Δευτέρα και μαζί της μία ακόμη ευκαιρία για όλους μας να απολαύσουμε το ολοκαίνουριο επεισόδιο της δραματικής σειράς “Σασμός”

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις και στο αποψινό, 50ό επεισόδιο, καθώς αποκαλύπτεται η κρυφή σχέση της Αργυρώς με τον Αστέρη στον Μαθιό. Για πόσο άραγε θα διαφεύγει αυτή η σχέση της προσοχής της Καλλιόπης; Μείνετε συντονισμένοι και παρακολουθήστε απόψε στις 21:00 τον διαπληκτισμό ανάμεσα στον Πέτρο και τον Αστέρη, την Αργυρώ και την Στέλλα, αλλά πολύ περισσότερο, τον Μαθιό και το ερωτευμένο ζευγάρι.

Σασμός 29/11: Τι θα δούμε στο 50ό επεισόδιο της σειράς;

Η Αργυρώ επιστρέφει από τη Γερμανία, αλλά η υποδοχή που της επιφυλάσσει ο Πέτρος δεν είναι αυτή που η ίδια περίμενε. Ο Πέτρος την μαλώνει με αυστηρότητα για την σχέση της με τον Αστέρη. Βλέποντας πως η αδελφή του δεν παίρνει από λόγια, επισκέπτεται τον Αστέρη στο μαγαζί του για να του πει να χωρίσουν. Εκείνος όμως είναι ανένδοτος και έτσι οι δύο άνδρες βρίσκονται μέσα σε λίγα λεπτά να έχουν αρπαχτεί στα χέρια. Αυτός που θα τους χωρίσει είναι ο Μαθιός, μην μπορώντας όμως να καταλάβει ποιος είναι ο λόγος για αυτόν τον τσακωμό.

Στο ίδιο επεισόδιο όμως θα του αποκαλυφθεί η αλήθεια, καθώς στο parking με την Βασιλική θα πιάσει τον Αστέρη και την Αργυρώ να φιλιούνται. Δεν μπορεί να το πιστέψει πώς ο μικρός του αδελφός έχει υποπέσει σε ένα τόσο σοβαρό λάθος. Πώς μπορεί να έχει ερωτική σχέση με την Αργυρώ, την κόρη του Βρουλάκη; Δεν γίνεται αυτό, καθώς η βεντέτα που τους χωρίζει κρατάει πολλά χρόνια. Όσο και αν προσπαθεί η Βασιλική να προλάβει το κακό, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Σε λίγο καιρό, είναι νομοτελειακά σίγουρο πως η Καλλιόπη πρόκειται να πληροφορηθεί για την σχέση των δύο νέων. Πώς θα αντιδράσει τότε εκείνη;

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here