Μαίρη Χρονοπούλου: Ημουν κάμποσες μέρες κλινικά νεκρή στην εντατική [vid]


Η Μαίρη Χρονοπούλου μίλησε στον Alpha Κύπρου και στην εκπομπή «Τετ-α-τετ» για τη μεγάλη περιπέτεια υγείας που πέρασε. Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός αναφέρθηκε και στο σοβαρό τροχαίο ατύχημα που την άφησε σχεδόν παράλυτη, καθώς και το περιστατικό που, σκύβοντας πάνω από ένα κερί, πήρε φωτιά η μπλούζα της με αποτέλεσμα η ίδια να υποστεί σοβαρά εγκαύματα στο σώμα της. “Ίσως ο Θεός μου έδωσε πάρα πολλά πράγματα στη ζωή μου και έπρεπε να πληρώσω κάπου το “εισιτήριο””, δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

“Μέχρι πέρυσι ήμουν σχεδόν παράλυτη”

«Μέχρι πέρυσι ήμουν σχεδόν παράλυτη, δεν μπορούσα να περπατήσω. Τώρα περπατάω, κινούμαι, βγαίνω. Και προσωπικά αισθάνομαι τέλεια αυτό τον καιρό», ανέφερε αρχικά η Μαίρη Χρονοπούλου.

Το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε το 1999

Για το τροχαίο ατύχημα που είχε το 1999, μίλησε η Μαίρη Χρονοπούλου. Η ηθοποιός ανέφερε χαρακτηρισικά: «Φρικτοί πόντοι, εγχειρήσεις… Εγώ ήμουν με μια τζιπάρα και η άλλη οδηγός με ένα μικρό αμαξάκι. Με τουμπάρισε και έσπασα στα δύο. Ήταν μια 20ετία φρίκης».

«Έσκυψα να δω πάνω από ένα κερί, άρπαξε φωτιά η μπλούζα και με έκαψε ολόκληρη. Έκανα 11 εγχειρήσεις. Τέτοιοι πόνοι, να θες να πεθάνεις και να μην πεθαίνεις», δήλωσε η Μαίρη Χρονοπούλου στη συνέχεια.

“‘Ημουν κάμποσες μέρες κλινικά νεκρή στην εντατική”

«Έφτιαχνα το ισχίο μου που είχε σπάσει από τη σύγκρουση κι έπαθα ανακοπή, ήμουν κάμποσες μέρες κλινικά νεκρή στην εντατική. Από πέρυσι ως φέτος άλλαξε η ζωή μου. Ίσως ο Θεός μου έδωσε πάρα πολλά πράγματα στη ζωή μου και έπρεπε να πληρώσω κάπου το “εισιτήριο”», είπε η ηθοποιός.

«Αγάπησα 1,5 -2 φορές στη ζωή μου», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Δεν θα παίξει τελικά στο θέατρο η Μαίρη Χρονοπούλου

Σημειώνεται ότι πρόσφατα η ηθοποιός ανακοίνωσε ότι δεν θα συμμετάσχει τελικά στην στην παράσταση «Η Αυλή των Θαυμάτων» του Ιάκωβου Καμπανέλλη. Συκγεκριμένα, η ηθοποιός ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία, κάτω από την οποία ανακοινώνει την απόφασή της. Παρόλα αυτά, αποκαλύπτει ότι ετοιμάζεται για ένα νέο τηλεοπτικό βήμα.

Δείτε την ανάρτηση της ηθοποιού:

Ακολουθεί βίντεο:

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ