ΣΥΡΙΖΑ για ανακοινώσεις Μητσοτάκη: Αποτυχημένος πρωθυπουργός περιορισμένης ευθύνης

Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει για τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ότι δεν έχουν εφαρμοστεί σε καμία άλλη χώρα του κόσμου

Με μία καυστική και ιδιαίτερα επιθετική ανακοίνωση, σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ τις ανακοινώσεις των νέων μέτρων και την επιβολή του υποχρεωτικού εμβολιασμού στους πολίτες άνω των 60 ετών, από την πλευρά του Κυριάκου Μητσοτάκη, χαρακτηρίζοντας τον «αποτυχημένο πρωθυπουργό, περιορισμένης ευθύνης».

Η Κουμουνδούρου υποστηρίζει ότι «ο αυτουργός της υγειονομικής καταστροφής, σε απόλυτο πανικό από τη πλήρη κατάρρευση του ΕΣΥ και τη θλιβερή ευρωπαϊκή πρωτιά σε θανάτους και σε κρούσματα, αντί να αναλάβει την ευθύνη του, τη μεταθέτει για άλλη μια φορά στους πολίτες».

Όπως αναφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «αυτή τη φορά στοχοποιεί του άνω των 60 και αντί να ανακοινώσει μέτρα στήριξης του ΕΣΥ, ενθάρρυνσης του εμβολιασμού και αυστηροποίησης των μέτρων υγειονομικής προστασίας, ανακοινώνει μέτρα τιμωρίας και οικονομικής εξόντωσης, που σε καμία άλλη χώρα του κόσμου δεν έχουν εφαρμοστεί».

Κλείνοντας την ανακοίνωση του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη «αποτυχημένο πρωθυπουργό περιορισμένης ευθύνης».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here