Βίντεο: Ναρκέμποροι με «έδρα» σχολείο στο Γαλάτσι – Παζάρι θανάτου μέρα μεσημέρι


Κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών με «ορμητήριο» σχολείο στο Γαλάτσι «ξηλώθηκε» από τη Δίωξη Ναρκωτικών, η οποία εντόπισε 10 κιλά κάνναβης.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες χθες Δευτέρα το απόγευμα σε τρεις Έλληνες, οι οποίοι φέρονται να πουλούσαν χασίς και άλλα ναρκωτικά γύρω από σχολικό συγκρότημα στο Γαλάτσι αλλά και στο κέντρο της Αθήνας.

Χαρακτηριστικό της δράσης τους ήταν η «γκάμα» των ναρκωτικών ουσιών που εμπορεύονταν, με σκοπό να εξασφαλιστεί μεγαλύτερος αριθμός στο πελατολόγιο τους, καθώς και η διακίνηση των ναρκωτικών δίπλα σε σχολείο κατά τις μεσημεριανές ώρες, δηλαδή σε χρόνο που στην περιοχή υπήρχαν εκατοντάδες μαθητές.

Από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οχήματα και σε σπίτια και ιδιαίτερα σε διαμέρισμα δίπλα από σχολείο, που χρησιμοποιείτο ως «ορμητήριο» για τη διακίνηση των ποσοτήτων από τους κατηγορουμένους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 10 κιλά και 865 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης, 204 γραμμ. κατεργασμένης κάνναβης, 45 γραμμ. κοκαΐνης, 3 φαρμακευτικά σκευάσματα, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, ηλεκτρική πρέσα, 2 αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτα και το χρηματικό ποσό των 670 ευρώ, 9 κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ