Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Παρέμβαση Μητσοτάκη στη Βουλή


Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Παρέμβαση για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των άνω των 60 από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στη Βουλή

Για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στους άνω των 60 θα μιλήσει σήμερα στις 13:30 ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής. Η παρέμβαση του Πρωθυπουργού θα γίνει στο πλαίσιο της συζήτησης του νομοσχεδίου του Υπουργείου Υγείας.

Η μετάλλαξη «Όμικρον» έφερε ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ανακοινώνει χθες νέα μέτρα προκειμένου, ενόψει των εορτών, να περιοριστεί η διασπορά του κορονοϊού. Στη χθεσινή εισαγωγική του ομιλία, στο Υπουργικό Συμβούλιο, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τοποθετήθηκε για την εξέλιξη της πανδημίας, μετά και την εμφάνιση της νέας μετάλλαξης και προχώρησε σε ανακοινώσεις.

O Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για τους άνω των 60 ετών, οι οποίοι θα πρέπει να κλείσουν ραντεβού μέχρι τις 16/1, αλλιώς θα τους επιβάλλεται 100 ευρώ πρόστιμο τον μήνα που θα πηγαίνει σε ειδικό ταμείο για την ενίσχυση του ΕΣΥ.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ