Sex and the City: H πρώτη, χορταστική «γεύση» λίγο πριν την τη μεγάλη πρεμιέρα

Δείτε το πρώτο πλήρες τρέιλερ για το «And Just Like That», το σίκουελ του Sex and the City.

Λίγες ημέρες πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα, το HBO Max έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο πλήρες και χορταστικό τρέιλερ για το reboot του Sex and City.

«And Just Like That» η αγαπημένη γυναικοπαρέα της μικρής οθόνης επιστρέφει στο «σήμερα» αναστατώνοντας της Νέα Υόρκη για ακόμα μια φορά.

Όπως είναι γνωστό στο νέο κεφάλαιο η παρέα των: Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Σίνθια Νίξον και Κριστίν Ντέιβις ενώνενται ξανά, με μεγάλη απούσα την Κιμ Κατράλ η οποία από την αρχή δεν επιθυμούσε να συμμετέχει σε reunion του Sex and the City. Σύμφωνα με την Daily Mail, η απουσία της «Σαμάνθα» (Κατράλ) θα αποδωθεί σεναριακά στον τσακωμό της με την «Κάρι» (Πάρκερ), όταν η δεύτερη θα θελήσει να τερματίσει η επαγγελματική τους συνεργασία.

Το κενό της «Σαμάνθα» θα καλύψει η Άρι Πάρκερ που θα υποδυθεί την ντοκιμαντερίστρια Λίσα Τοντ Γουέξλεϊ, τη νέα κολλητή της Κάρι Μπράντσο.

Θυμίζουμε ότι στο καστ προστίθεται επίσης και η βραβευμένη με Tony, Σάρα Ραμίρεζ, η οποία έγινε ευρύτερα γνωστή από τη σειρά Grey’s Anatomy.

Το σίκουελ του Sex and the City έρχεται 17 ολόκληρα χρόνια μετά το τέλος της έκτης σεζόν. Θα αποτελείται από 10 επεισόδια, ενώ όπως όλα δείχνουν θα πάρει το «πράσινο φως».

Το «And Just Like That» έρχεται στο HBO Max στις 9 Δεκεμβρίου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ