Ο δολοφονημένος στο βενζινάδικο στη Νίκαια, είχε πάρει χαρτιά από το κύκλωμα των πλαστών ταυτοτήτων

Το θύμα της μαφιόζικης επίθεση στο βενζινάδικο στη Λεωφόρο Θηβών στη Νίκαια, σύμφωνα με πληροφορίες είχε πάρει παράνομα έγγραφα από το κύκλωμα με τις πλαστές ταυτότητες που εξάρθρωσε το τελευταίο 24ωρο η ΕΛ.ΑΣ..

Μπροστά σε μια απίστευτη ανάμιξη υποθέσεων βρέθηκαν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., κατά τη διάρκεια της έρευνας για το κύκλωμα των πλαστών εγγράφων το οποίο εξαρθρώθηκε τα τελευταία 24ωρα. Όπως αποκαλύφθηκε, ο άνδρας που είχε δολοφονηθεί στη μαφιόζικη επίθεση σε βενζινάδικο στη Νίκαια πριν από μερικές εβδομάδες είχε πάρει παράνομα έγγραφα από το συγκεκριμένο κύκλωμα.

Ήταν το βράδυ της 16ης Νοεμβρίου, όταν έγινε η μαφιόζικη επίθεση στο βενζινάδικο επί της Λεωφόρου Θηβών στη Νίκαια, με θύμα έναν 35χρονο Αλβανό. Την υπόθεση ερευνούσε όλο αυτό το διάστημα η Ασφάλεια, έχοντας πάρει καταθέσεις και από τον φίλο του θύματος που τραυματίστηκε και βρισκόταν στο σημείο της επίθεσης. Οι πρώτες πληροφορίες λίγα 24ωρα μετά το συμβάν, ανέφεραν πως το θύμα είχε «ανοικτούς λογαριασμούς», ενώ τώρα υπάρχει η ανακάλυψη των πλαστών εγγράφων από το εν λόγω κύκλωμα.

Το πώς και αν συνδέεται η δολοφονία με τους συλληφθέντες για το κύκλωμα αυτό, θα διαπιστωθεί από τις Αρχές που σε κάθε περίπτωση έπεσαν πάνω σε μια απίστευτη σύμπτυξη δυο υποθέσεων, σε διάστημα 15 ημερών.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here