Πέγκυ Ζήνα: Η αγαπημένη τραγουδίστρια καλεσμένη στο Νίκο Χατζηνικολάου


Η Πέγκυ Ζήνα ήταν προσκεκλημένη του Νίκου Χατζηνικολάου στο Ενώπιος Ενωπίω στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, προσφέροντας μια υπέροχη συνέντευξη με αποκαλύψεις. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για τις αρχές της καριέρας της και το λάθος τραγούδι που της κόστισε και την έκανε να κλαίει στο studio κατά την ηχογράφηση.

Μίλησε ακόμη για τον σύζυγό της, που την στηρίζει πολύ και που έχει μεγαλύτερα όνειρα από εκείνη. Δεν θα μπορούσε παρά να αναφερθεί στην 10χρονη Ηλέκτρα, την μοναχοκόρη της, η οποία είναι περισσότερο επιχειρηματικό μυαλό. Τέλος, αναφέρθηκε στους καλλιτέχνες που θαυμάζει και παραδέχτηκε πως τόσα χρόνια μετά νιώθει ακόμη ότι δεν ταιριάζει στον καλλιτεχνικό χώρο.

Πέγκυ Ζήνα: Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης

Το ταλέντο της στο τραγούδι το κληρονόμησε από την μητέρα της: “Η μητέρα μου, η Στέλλα Χρυσικοπούλου, ήταν επαγγελματίας τραγουδίστρια. Η μαμά μου είχε σπουδαία φωνή, παρόλο που δεν έγινε ευρέως γνωστή, ήταν άλλες οι εποχές τότε. Όσο μεγάλωνα έβλεπα πως δεν την αγαπούσε πολύ αυτή τη δουλειά γιατί την έβλεπα κλαμένη. Από μικρή αγαπούσα τον χορό και το θέατρο. Αν με ρωτούσαν τι θα ήθελα να γίνω θα έλεγα μια ήρεμη δύναμη”. “Ο πρώτος μου δίσκος δεν ήταν επιλογή μου, απλά ήμουν 19 ετών και η εταιρεία που βρισκόμουν ανάλογα με την εμφάνιση μου και το νεαρό της ηλικίας μου, μου έδωσε ένα τραγούδι με σλόγκαν, το Αν πας με Άλλη θα σου σπάσω το κεφάλι. Την πιο καλή κριτική την έκανε η αξέχαστη Ιφιγένεια Γιαννοπούλου, έλεγε κρίμα στο κοριτσάκι που την σύστησαν με λάθος τρόπο. Ήταν το πιο σωστό που διάβασα, γιατί εγώ ήμουν ένας άνθρωπος ευγενής, δεν μπορούσα να πω σε ανθρώπους που υπηρετούν χρόνια τη δισκογραφία ότι δεν έχετε σωστή άποψη για μένα, ούτε είχα κάποιους συνθέτες να με επιλέξουν όπως ο Σταμάτης Κραουνάκης ή ο Αντώνης Βαρδής. Δεν είχα κάποια τέτοια πλάτη”. 

Μιλώντας για τον σύζυγό της Γιώργο Λύρα: “Ο λόγος που ο γάμος μας με τον Γιώργο έχει κρατήσει τόσα χρόνια, είναι επειδή ο Γιώργος έχει μεγαλύτερα όνειρα από εμένα για εμένα. Ο Γιώργος είναι και άντρας μου και πατέρας μου. Ο πατέρας μου ήταν ο Γιώργος και ήταν και Κριός σαν τον σύζυγό μου. Είναι η ασφάλειά μου, η προστασία μου. Είχαμε ένα πάρα πολύ δυνατό έρωτα και ακόμα έχουμε, απλώς έχει μετουσιωθεί σε αγάπη και ότι έχουμε χτίσει, το έχουμε χτίσει μαζί. Ήταν σημαντικό που ο Γιώργος είναι πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας, μας δίνει ισορροπία”. Τέλος, για την Ηλέκτρα τους: “Έχουμε μία 10χρονη κούκλα, η οποία είναι πολύ καλό παιδί και έχει πάρει τα καλύτερα και από τους δύο. Πραγματικά αν ήμουν γλύπτης και διάλεγα χαρακτηριστικά και από τους δύο, θα διάλεγα αυτά και ειδικά στα κομμάτια της ψυχής της. Την κόρη μου την βλέπω πιο πολύ επιχειρηματικό μυαλό, παρόλο που τραγουδάει όλη μέρα και της αρέσει και ο χορός. Δεν θα ήθελα να ασχοληθεί με το τραγούδι, αυτή είναι η αλήθεια, ίσως γιατί κι εγώ παρόλο που αγαπώ το τραγούδι, νιώθω πως δεν ταιριάζω σε αυτό το σύστημα”.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ