Τρίτη δόση εμβολίου: Άνοιξε η πλατφόρμα για όλους τους πολίτες άνω των 18 ετών

Τρίτη δόση: Από το βράδυ της Παρασκευής (03.12), άνοιξε η πλατφόρμα για να μπορούν όλοι οι ενήλικες πολίτες να προγραμματιζούν ραντεβού για την αναμνηστική δόση

Όπως είχε προαναγγελθεί από το απόγευμα της Παρασκευής (03.12), και τις ανακοινώσεις του γενικού γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριου Θεμιστοκλέους, η πλατφόρμα για να κλείνουν ραντεβού για την τρίτη δόση, όλοι οι πολίτες άνω των 18 ετών, άνοιξε από το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που υπάρχει, μέχρι τα ξημερώματα του Σαββάτου (04.12) θα έχουν «τρέξει» στο σύστημα τα ΑΜΚΑ όλων των πολιτών και θα μπορούν άπαντες να κλείσουν το ραντεβού τους και να προχωρήσουν στον εμβολιασμό με την ανανηστική δόση.

Θυμίζουμε πως, όπως ανακοινώθηκε, το διάστημα από τη δεύτερη δόση που απαιτείται πλέον για να χορηγηθεί η τρίτη μειώθηκε στους τρεις μήνες. Για όσους έχουν κάνει το εμβόλιο της Johnson & Johnson το διάστημα αυτό είναι δυο μήνες, ενώ όσοι έχουν νοσήσει, μετά από τρεις μήνες θα μπορούν να κάνουν αναμνηστική δόση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here