Εμβολιαστικό Κέντρο: Ιταλός προσπάθησε να χρησιμοποιήσει ψεύτικο χέρι για να αποφύγει τον εμβολιασμό κατά της covid


Εμβολιαστικό Κέντρο: Ο άνδρας φέρεται να είχε ανασταλεί από τη δουλειά του στην υγειονομική περίθαλψη επειδή αρνήθηκε να εμβολιαστεί. Ένας Ιταλός καταγγέλθηκε στην αστυνομία για απάτη, αφού φέρεται να προσπάθησε να περάσει ένα καλούπι σιλικόνης ως μπράτσο, ώστε να μπορέσει να πάρει μια κάρτα εμβολιασμού χωρίς στην πραγματικότητα να πάρει εμβολιασμό, σύμφωνα με αναφορές.

Ωστόσο, η νοσοκόμα που έδωσε στον άνδρα το εμβόλιο δεν ξεγελάστηκε. Είπε ότι το ψεύτικο χέρι το ένιωθε λαστιχένιο και κρύο και φαινόταν πολύ ανοιχτόχρωμο ενώ τον ανέφερε στην αστυνομία, παρόλο που της ζήτησε να κοιτάξει από την άλλη πλευρά, ανέφερε το BBC News.

Ο άνδρας, στα 50 του, φέρεται να είχε ανασταλεί από τη δουλειά του στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης επειδή αρνήθηκε να κάνει εμβόλιο, το οποίο είναι υποχρεωτικό για αυτούς τους εργαζόμενους στην Ιταλία.

Το ευρωπαϊκό έθνος αύξησε τους περιορισμούς του στους μη εμβολιασμένους πολίτες.

Οι Ιταλοί πρέπει να έχουν ένα «σούπερ πράσινο πάσο», που σημαίνει ότι έχουν εμβολιαστεί πλήρως ή έχουν αναρρώσει πρόσφατα από την covid-19, για να πηγαίνουν σε κινηματογράφους, γυμναστήρια, σιδηροδρομικούς σταθμούς ή εστιατόρια.

«Η υπόθεση φτάνει στα όρια του γελοίου, αν δεν ήταν το γεγονός ότι μιλάμε για μια χειρονομία τεράστιας βαρύτητας», δήλωσε ο Albert Cirio, επικεφαλής της περιφερειακής κυβέρνησης του Πιεμπονγκσάντ σε δήλωση.

Είπε ότι η υποτιθέμενη απάτη του άνδρα ήταν «απαράδεκτη» λόγω των «θυσιών» που έκανε η υπόλοιπη κοινότητα τα τελευταία δύο χρόνια κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ανέφερε το BBC.

  • Ο Alberto Cirio είναι Ιταλός πολιτικός και μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από την Ιταλία από το 2014 έως το 2019. Είναι μέλος της κεντροδεξιάς Forza Italia.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ