Βρετανία: Κύμα αγάπης για τον μικρό Άρθουρ «πλημμύρισε» τα γήπεδα της χώρας


Χιλιάδες φίλαθλοι στα γήπεδα της Βρετανίας αποχαιρέτησαν τον μικρό Άρθουρ με ένα ζεστό και συγκινητικό χειροκρότημα, την ώρα που οι αρχές αναμένεται να επανεξετάσουν  τις «επιεικείς ποινές» που επιβλήθηκαν στη διαβολική μητριά και τον πατέρα του που δολοφόνησαν το μικρό αγόρι

Φίλαθλοι και αθλητές σε γήπεδα της Βρετανίας τίμησαν τον μικρό Άρθουρ που πέθανε μετά από τα φρικτά βασανιστήρια που υπέστη, από τη μητριά και τον πατέρα του, σε μία υπόθεση που εξακολουθεί να σοκάρει τον πλανήτη.

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου σε όλη τη χώρα απέτισαν συγκινητικό φόρο τιμής στον Άρθουρ Λαμπίνιο-Χιουζ, την ώρα που ο Γενικός Εισαγγελέας θα επανεξετάσει τις «αδικαιολόγητα επιεικείς» ποινές του αδίστακτου ζεύγους.

Σε μία σειρά απο δυνατές σκηνές που επαναλήφθηκαν σε πολλά γήπεδα της χώρας, χιλιάδες οπαδοί τίμησαν τη σύντομη ζωή του Άρθουρ με ενθουσιώδη χειροκροτήματα. Ο μικρός ήταν οπαδός της Μπέρμιγχαμ.

Χειροκροτήματα ακούστηκαν από τον κόσμο στο γήπεδο της Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο, καθώς οι οπαδοί της ομάδας της Premier League και της Τσέλσι, μοιράστηκαν ένα συγκινητικό αφιέρωμα στο τέλος του αγώνα τους.

Οι παίκτες φορούσαν μπλουζάκια που έγραφαν «Άρθουρ σε αγαπάμε» (Arthur We Love You) στην προθέρμανση πριν από τον αγώνα της Μπέρμπιγχαμ με τη Μίλγουολ για το Πρωτάθλημα το Σάββατο, ενώ οι οπαδοί της Coventry City θυμήθηκαν επίσης τον νεαρό με χειροκροτήματα στο έκτο λεπτό του αγώνα τους με τη West Brom.

Η Έμα Τάστιν και ο Τόμας Χιουζ καταδικάστηκαν και οι δύο για περισσότερα από 20 χρόνια φυλάκισης για τον ρόλο τους στον θάνατο του μικρού Άρθουρ, αλλά ενδέχεται να αντιμετωπίσουν σκληρότερη ποινή, αφού ο βουλευτής του Σόλιχαλ Τζούλιαν Νάιτ προειδοποίησε ότι η υπόθεσή τους θα παραπεμφθεί στον επικεφαλής νομικό σύμβουλο της Βρετανίας.

Η Tάστιν καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη με ελάχιστη ποινή 29 ετών, ενώ ο Χιουζ καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη με ποινή τουλάχιστον 21 χρόνια. Ο Νάιτ θα παραπέμψει την υπόθεση του «διαβολικού ζεύγους» επειδή η ποινή τους είναι «αδικαιολόγητα επιεικής» πράγμα που σημαίνει ότι ο χρόνος του ζευγαριού πίσω από τα κάγκελα μπορεί να παραταθεί.

Η 32χρονη Τάστιν και ο 29χρονος Χιουζ ανάγκαζαν το αγόρι να ζει σε μια κόλαση πείνας και βασανιστηρίων, ενώ σε ένα από τα πιο σπαρακτικά στιγμιότυπα που έκαναν το γύρο του κόσμου μέσα από το σπίτι-κολαστήριο, ο μικρός ακούγεται να λέει «Κανένας δεν με αγαπάει».

Όπως ακούστηκε στη δίκη, η «μητριά τέρας» τράβηξε μια φωτογραφία του Άρθουρ με το κινητό της καθώς εκείνος βρισκόταν ετοιμοθάνατος στον διάδρομο, στέλνοντας στη συνέχεια την εικόνα στον Χιουζ. Στη συνέχεια χρειάστηκε 12 λεπτά για να τηλεφωνήσει στο 999, λέγοντας ψέματα στους γιατρούς ότι ο Άρθουρ «έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του και ενώ βρισκόταν στο πάτωμα χτύπησε το κεφάλι του άλλες πέντε φορές».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ