Γιώργος Αλκαίος: Επιστρέφει μετά από 11 χρόνια απουσίας

Ο Γιώργος Αλκαίος είναι ένας τραγουδιστής που αγαπήθηκε από το ελληνικό κοινό. Από την πρώτη κιόλας στιγμή έκανε επιτυχία με hits όπως το “Τι τι” και το “Με δυο μαρμάρινα φιλιά”, ενώ εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision και λοιδωρήθηκε από πολλούς για αυτή του την επιλογή. Γιος του επίσης τραγουδιστή Γιάννη Βασιλείου, ο Γιώργος Αλκαίος καθιερώθηκε στον χώρο και μάλιστα έκανε διεθνή επιτυχία. Ώσπου κάποια στιγμή πριν από 11 ολόκληρα χρόνια επέλεξε να σταματήσει. Απομακρύνθηκε από όλους και μετακόμισε στην Μήλο, όπου διατηρεί επιχείρηση τουριστικού ενδιαφέροντος. Τι τον έκανε λοιπόν να επιστρέψει στο προσκήνιο και στο “Σπίτι με το Mega”;

Γιώργος Αλκαίος: Η μεγάλη επιστροφή

Ανεβαίνοντας στην σκηνή για να τραγουδήσει μετά από 11 χρόνια, ο Γιώργος Αλκαίος απευθύνθηκε στο κοινό: “Κυρίες και κύριοι, καλωσήρθατε. Για όσους δεν με ξέρετε, είμαι ο Γιώργος Αλκαίος. Για όσους με ξέρετε, γεια σας! Πέρασαν λίγα χρόνια, αλλά στο μυαλό μου είχα να βγάλω ένα επετειακό άλμπουμ μετά από 11 χρόνια απουσίας μέχρι που ήρθε αυτή η πρόταση από το Mega. Η αλήθεια είναι ότι μέσα στα δύσκολα χρόνια, που ζούμε όλοι, η μουσική είναι το μόνο που ανυψώνει την ψυχή”.

Όσο για την απουσία του, ο αγαπημένος τραγουδιστής ανέφερε: “Το ότι ξανατραγούδησα, που εγώ δεν τραγουδάω ούτε στο μπάνιο, είχα να τραγουδήσω 11 χρόνια, ήταν ωραία. Είχα τραγουδήσει κάτι Χριστούγεννα σε μια ταβέρνα στη Μήλο. Τα χρόνια που έλειψα δεν έχασα τίποτα. Είδα πράγματα που στεναχωρήθηκα, ήταν πάρα πολύ σκληρή η δεκαετία που πέρασε για όλο τον κόσμο, αλλά στο μουσικό φάνηκε ποιος το ‘χει και ποιος δεν το ‘χει. Ασχολούμαι πολύ”.

 

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ